Bence evet, aarch64 çin yazılmış kerneli x86_64 için kim yazar, yazabilir inanın bilmiyorum.Sizce gelecekte Hackintosh'a ne olabilir? Apple ARM mimarisine geçti, bu bir son mu? Farklı çözümler üretip devam ettiremez miyiz?
QEMU olabilir işlemci emülasyonunda, performansı bilmiyorum.Nasıl belli bir noktadan sonra Nvidia ekran kartlarını doğru dürüst kullanmamaya başladığımız gibi işlemciler için de aynı şeyin olabileceğini düşünüyorum. Belki emülatör tarzı bir şekilde kullanabiliriz.
İntel de AMD de ARM ve mobil taraf için yeni bir güncelleme getirtmedi, ben artar diye umuyordum ilk zamanlar fakat ses çıkmadı.WWDC23 Konferansında görürüz yenilikleri, belki bunun için bir şey yapıyorlardır ama sanmıyorum.
Peki neden?ARM Mac'ler yakında patlar o yüzden (kendi düşüncem) gene eskisine dönerler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.