Neden Sapphire ve Zotac tavsiye etmiyorum ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sapphire bu başlığın atıldığı tarihte kötü günlerden geçiyordu evet doğru o tarihlerde bu markayı ben de önermezdim ancak gelişen ve değişen teknoloji çok çalışma ile beraber günümüzde markayı üst seviyeye taşıdı hatta rakiplerini bazı konularda geçti de denilebilir.
Ancak sorun şu ki bilgisi olmayan insanlar forumlardan inandıkları güvendikleri insanların yazılarını sonsuza kadar akıllarında tutup meslek sahibi olduğunu sanıyorlar.
Ben Recep beyden şunu beklerdim "arkadaşlar falanca marka hakkında böyle sözler söylemiştim ancak devir değişti eksiklikler giderildi"
Hele ki ASUS ve MSI markalarının sahtecilikle kendi ekran kartlarını olduğundan daha yüksek değerlerde gösterdikleri şu günlerde tarafsız yazılara daha çok ihtiyacımız var.
 
Evet eskiden kötü bir marka olabilir fakat şu an amd tarafında en sorunsuz marka. Asus ve msı ler özellikle 200 ve 300 serisinde çok sorun çıkardılar.
 
Ben size saldırgan bir tutumda bulunmadım siz neden böyle saldırı moduna geçtiniz. Biliyorum bende ETS oyununun sistem gereksinimlerini ama değerler çok yüksek geldi doğal olarak şaşırdım.
Alınan yüksek fps değerleri ve düşük sıcaklık değerleri Sapphire gibi kaliteli bir markanın ürünü olmasından kaynaklanıyor. Ets 2, Ats gibi oyunlarda işlemciye çok yük binmiyor. İ5 4460 var. Ekran kartı %100 çalışırken işlemci %20-25 arası çalışıyor. Yüksek değer almamın işlemci ile alakası yok. İşlemcinin ne olduğunu sorduğun için söyledim.
 
5-6 yıldır Sapphire 5450 kullanıyorum. En ufak bir sorunla karşılaşmadım. Benim şansım mı? :D
 
Sapphire yetkilileride gel sana bedava verelim yine de al şu ürünü diye gelip kapına ağlıyorlar ayaklarına sarılıyorlardı sanki. Almazsan alma adamların umurunda sanki senin almış veya almamış olman. Alsan sevinçten havalara uçmazlar, almazsan karalar bağlayıp yas tutmazlar.

Ben sadece fikrimi söyledim. Tabi ki bu durum onlar için önemli değil. Ancak bu benim görüşüm ve herkes herkese saygı duymak zorunda. Sonuçta ben bir tüketiciyim. Almak veya almamak benim kararım.
Benim gözümde Sapphire çöptür kimisine göre kraldır. Benim herkese saygım var senin de herkese saygın olsun.
 
Ben sadece fikrimi söyledim. Tabi ki bu durum onlar için önemli değil. Ancak bu benim görüşüm ve herkes herkese saygı duymak zorunda. Sonuçta ben bir tüketiciyim. Almak veya almamak benim kararım.
Benim gözümde Sapphire çöptür kimisine göre kraldır. Benim herkese saygım var senin de herkese saygın olsun.

Kararına saygı duyulmasını istiyorsan yaptığın benzetmeyi bir daha kullanmaman gerek. Çöp diye benzetme olmaz. Bu senin başkalarının kararına saygı duymayıp kendi fikrine saygı duymaları bencilliğini gösteriyor. Şu şu sebeple tercih etmiyorum dersin tamam deriz. Ama hem çöp diyip hemde kişisel fikrim saygı duyun dersen. Ben duymam.
 
Merhaba,

son zamanlarda artan sorunlu Sapphire ve Zotac kart vakalarından sonra böyle bir konu açma gereği duydum. Bu konuda sorunlu Sapphire/Zotac kartı olan kullanıcıların konularını bir araya getireceğim ve Sapphire ve Zotac'ın RAM oranları hakkında bilgi sunmayı amaçlayacağım.

Konuyu daimi olarak güncellemeye çalıaşcağım.

Başlıktaki sorunun kısa cevabı şöyle:
Lütfen siz de bu kartlarla yaşadığınız sorunları bu konu altında iletin. Eğer bir konu açtıysanız linkini paylaşın.

Konular:
Peki Sapphire R9 380X içinde geçerli mi?
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı