BenQ EX2710Q 27"IPS QHD alınır mı?

Eğer sıkışmış piksel ise düzelebilir. Fakat ölü piksel ise Dell bu konuda epey yardımcı oluyor. Geçen karanlık piksel için bir arkadaş değişim için biraz uğraştı. Fakat sonuç olarak değiştirildi. SS alıp Dell ile mailleşin. Fatura vs atın.


Burada anlatıyor. Hatta uygulamalar varmış eve gidince bir deneyeceğim :)
 
Son düzenleme:
Web sitesi işe yaramadı. Silgi ile denemedim daha da büyük problem çıkabilir. Normalde gözükmüyor zaten. O noktaya çok dikkatli bakınca siyah ekranda belli oluyor.

Sen yine de ne olursa olsun bunu görsele döküp Dell'e mail at. Bırak onlar ilgilensin.
 
Evet Dell ile mailleştim sonuç değiştiryorlar. Monitör yurt dışından göndereceklermiş.

Ana depo ve üretim yeri Amerika. Yüksek ihtimal Dell'in ana merkezi ürün değişimi için ürün gönderiyordur. Dell bu şekilde toplu ürün göndermi yapıyor. Hadi hayırlısı olsun.
 
Dell G3223D ile BenQ EX2710Q kaldım daha başka markalarda var konuyu ilgilendiren markalar bunlar şuan kullandığım ürün bu ; LG 32GP750-B 32 İnç QHD (2560 x 1440) IPS Ultragear Oyun Monitörü, 1ms (GtG) ve 165Hz Yenileme Hızı, AMD FreeSync Premium ile Uyumlu NVIDIA G-SYNC, Ayarlanabilir Eğim/Yükseklik/Eksen -Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar kusurlu geldi iade ettim değişim olacağını söylediler eğer beğendiyseniz aynı modelin kararsızım iade mi edeyim dell yada benq veya başka daha kaliteli varsa onu mu alayım bütçe maks. 10bin
 
Ana depo ve üretim yeri Amerika. Yüksek ihtimal Dell'in ana merkezi ürün değişimi için ürün gönderiyordur. Dell bu şekilde toplu ürün göndermi yapıyor. Hadi hayırlısı olsun.

Monitör geldi ama ışık sızması var göze batacak cinsten. Eski monitörüde almadılar. Ölü pikselliyi kullanıyorum şimdi. Bugün yine kayıt açtırdım yeni monitöründe resimlerini istiyorlar.

Dell G3223D ile BenQ EX2710Q kaldım daha başka markalarda var konuyu ilgilendiren markalar bunlar şu an kullandığım ürün bu; LG 32GP750-B 32 İnç QHD (2560 x 1440) IPS Ultragear Oyun Monitörü, 1ms (GtG) ve 165Hz Yenileme Hızı, AMD FreeSync Premium ile Uyumlu NVIDIA G-SYNC, Ayarlanabilir Eğim/Yükseklik/Eksen -Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar kusurlu geldi iade ettim değişim olacağını söylediler eğer beğendiyseniz aynı modelin kararsızım iade mi edeyim Dell'ya da BenQ veya başka daha kaliteli varsa onu mu alayım bütçe maksimum 10bin.

Dell tercih et. Bir kere servis konusunda efsaneler.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı