Steam Yaz İndirimleri

Aylardır Tomb raiderın fiyatına bakıyorum düşme yok. Ondan sonra neden illegal yöntemler. Witcher gibi birçok ödül almış bir oyun bile 40 TL' nin altına düşebiliyor. Bunlar ise bir türlü indirim yapmıyorlar...
 
Kesinlikle katılıyorum. Steam'den oyun alsam bile indiremiyorum ki. İnternet altyapısı yok( 8mb). Bir oyun yüklesen en az 20 veya 30 Gb. Üstelik güncellemeside var. Hazır cd almak istiyorum bu seferde fiyatı 2 katı...
 
Herkes indirimlerin yetersiz kaldığı konusunda hemfikir sanırım. Geçen yaz bir sürü oyunda ve setlerde %90'lara varan indirimler vardı, bu yaz kampanyasına bakıyorum, %50-60 civarında indirimler. Hiç olmadı. Satışlar yetersiz kalınca, indirimin ilerleyen günlerinde muslukları açarlar mı diye beklemeye geçtim. Dikkatinizi çeken iyi indirimler görürseniz paylaşalım, birbirimizi haberdar edelim.
 
Steam yaptığı açıklamada indirimlerin sabit olacağını söyledi 4 Temmuz'a kadar yani boşuna beklemeyin daha fazla indirim olur diye olmayacak.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı