200 FPS'de oyun akıcı değil

baglo29

Femtopat
Katılım
9 Nisan 2023
Mesajlar
31
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
75Hz monitör var DisplayPort ile bağlı G-Sync falan açık oyunda V-Sync'de açık FPS'im 200 kasıyor hissiyatı veriyor drop falan hiçbir şey yok.
 
200 fps almanızdan ziyade akıcılık için aldığınız fpsnin çok oynamaması lazım. Yani anlık olarak 150'ye düştüğünde akıcılık bozulacaktır. Bu nedenle vsync kapatıp fpsyi 100'ye sabitlemeyi deneyin.

Ekran kartı kullanımının düşmesi normal çünkü fps sınırlıyorsunuz yani ekran kartının daha fazla çalışmasına gerek kalmıyor.
 
Sisteminizi yazar mısınız?

RTX 3050 i3 10100F 16 GB RAM.

200 FPS almanızdan ziyade akıcılık için aldığınız FPS'nin çok oynamaması lazım. Yani anlık olarak 150'ye düştüğünde akıcılık bozulacaktır. Bu nedenle V-Sync kapatıp FPS'yi 100'ye sabitlemeyi deneyin.

Ekran kartı kullanımının düşmesi normal çünkü FPS sınırlıyorsunuz yani ekran kartının daha fazla çalışmasına gerek kalmıyor.

75e sabitledim yine akıcı değil G-SYNC açık NVIDIA ayarlarındaki.
 
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı