1Arifcan
Decapat
- Katılım
- 28 Ağustos 2021
- Mesajlar
- 40
Daha fazla
- Cinsiyet
- Erkek
Merhaba, güncel olarak G300s kullanıyorum fakat şu an çift tıklama gibi makro tuşlarının takılı kalması gibi sorunlar yaşıyorum. Aklımdaki model Rampage SMX-R85 Gentle veya G300s muadili bir fare arıyorum. Önerileriniz nelerdir?
Rampage önerilmez. Rampage tercih etmeyin.Merhaba, güncel olarak G300s kullanıyorum fakat şu an çift tıklama gibi makro tuşlarının takılı kalması gibi sorunlar yaşıyorum. Aklımdaki model Rampage SMX-R85 Gentle veya G300s muadili bir fare arıyorum. Önerileriniz nelerdir?
www.n11.com
Bu tür Switch alıp değiştirirseniz daha kaliteli olur daha uzun ömürlü olur.
Bende Logitech'in programından ve programın kullanılabilirliği yüzünden başka marka modele geçemiyorum alışkanlıklar ilk çıktığında 99 TL idi o zamanlardan beri aynı marka modeli kullanıyorum G300S.
Arduino Ürünleri ve Setleri - n11
Arduino Ürünleri ve Setleri ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Arduino Ürünleri ve Setleri çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Agon AGM700 çok ağır bir fare onun haricinde alınır. Rival 3 modelinde kronik lod sorunu ve scroll tuşu sorunu var. G300s modelini kafandan sil bir kere, o fiyata 150 IPS 20G fare alınmaz. Diğer Rampage olanını direkt ele.
Önerim delux M700 3327 olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.