ASRock Phantom RX 6800 alınır mı?

MSAA kapalı olması sıcaklık açısından daha doğru test oluyor diye okumuştum. Açık olması daha mı iyi? Bir de ne kadar süre yapılmalı test? Bu attığım sonuçlardaki durum nasıl iyi mi acaba?

60 saniye ve 0X için fazla, MSAA yükü arttıran bir özellik, 8X MSAA seçip stres testine tıklayıp 10-15dk bekledikten sonra değerlendirmek lazım.
 
60 saniye ve 0X için fazla, MSAA yükü arttıran bir özellik, 8X MSAA seçip stres testine tıklayıp 10-15dk bekledikten sonra değerlendirmek lazım.
Tamam hocam öyle isteyeyim. Bir de kasa çok tozluydu çizik falan vardı hocam ekran kartı testleri geçerse başka bir şeyden şüphelenmeme gerek var mı bunun için? Çünkü işlemci ram anakart falan zor bozulan parçalar diye biliyorum. Zaten işlemci ve ssd de garanti var ramle kasayı da ben yenileriyle değiştireceğim.
 
Tamam hocam öyle isteyeyim. Bir de kasa çok tozluydu çizik falan vardı hocam ekran kartı testleri geçerse başka bir şeyden şüphelenmeme gerek var mı bunun için? Çünkü işlemci RAM anakart falan zor bozulan parçalar diye biliyorum. Zaten işlemci ve SSD de garanti var RAM'le kasayı da ben yenileriyle değiştireceğim.

Sistem ne kadar eski sorabilir misiniz, RAM ve anakart en kolay bozulan parçalar ama 2-3 yıllık sistemse çok düşük ihtimal.
 
Sistem ne kadar eski sorabilir misiniz, RAM ve anakart en kolay bozulan parçalar ama 2-3 yıllık sistemse çok düşük ihtimal.
Çoğu ürün 2 yıldan eski değil demişti. Ram i değiştireceğim zaten ama anakart sanırım üst seviye bir anakart o yüzden değiştirmeyi düşünmüyorum işlemciyi de ileride biraz daha bütçem olunca biraz daha üst modelini alır o şekilde kullanırım gibi. Mantıklı mı sizce senaryolar? Fiyat olarak 13 bin kasa alsam 1-2 bin ona gider ramlere de 1000 lira civarı gitse 15-16 bine güzel bir sistem çıkıyor ortaya sanki.
 
Çoğu ürün 2 yıldan eski değil demişti. RAM'i değiştireceğim zaten ama anakart sanırım üst seviye bir anakart o yüzden değiştirmeyi düşünmüyorum işlemciyi de ileride biraz daha bütçem olunca biraz daha üst modelini alır o şekilde kullanırım gibi. Mantıklı mı sizce senaryolar? Fiyat olarak 13 bin kasa alsam 1-2 bin ona gider RAM'lere de 1000 lira civarı gitse 15-16 bine güzel bir sistem çıkıyor ortaya sanki.

Fiyatı güzel zaten parçalarda sorun yoksa direk alınır, hatta RAM için masraf yapmaya gerek yok Intel'de etse etse %5-10 fark edecek.
 
Çok da önemli değil o zaman. İşlemciyle 6800 uyumuna ne diyorsunuz peki 1080p de kullanılmaz mı 2K mı kullanmak lazım. Monitörde alacağım 2K mı 1080p mi kararsız kalıyorum biraz ama 6800 almışken 2K almak daha mantıklı olacak sanırım ne dersiniz?

İşlemci 11700K (ikinci el sadece, sıfırda kazıktan farksız 11900K'da soba) olursa 1080P'de kullanılır aslında.
 
İşlemci 11700K (ikinci el sadece, sıfırda kazıktan farksız 11900K'da soba) olursa 1080P'de kullanılır aslında.
2. Elde 11700k yok hocam uygun fiyata 6 lardan başlıyor. 11600k nasıl daha uygun fiyatlarda o iş görmez mi? Bir de 11600k amdde hangi işlemciye denktir. 5600 5600x ten falan iyi mi?
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı