Klasgame'den alınan VP iade edilebilir mi?

Bay Soru

Decapat
Katılım
17 Mayıs 2022
Mesajlar
305
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İntel i7-11800h, RTX 3050Ti, 16 Gb Ram
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Selam. Gençler ben hem kendi salaklığım yüzünden, hem de misafir çocuğu yüzünden sıkıntılı bir durumdayım. Ben klasgame üzerinden 18 Nisan tarihinde 175+175+1450+8500 olmak üzere toplam 10300 VP satın aldım. Ziraat genç kart üzerinden kredi kartını kullandım. Belki daha sonra tekrar alırım diye kredi kartımı siteye kayıt ettirmiştim. Ayın 20'sinde mağazadan Spectrum Phantom aldım.
İşin hikayesi şimdi başlıyor. Malum bayram. Bizim evde nereden baksan 30 35 kişi vardı. Ve bunların yaklaşık 10 tanesi çocuk. Bebeklerde olduğu için telefondan video açıp ağlamasın diye önüne koydum. 5-6 çocuk ise ( yaklaşık 10-12 yaşlarında ) bilgisayarda oturup Valorant oynuyorlardı. Bunlarda 3 tanesinin Valorant hakkında bilgisi var. Ya oynuyorlar ya da abisi ablası oynuyor. Bunların yanında da YouTube'dan video izlerken yeni setin videosunu da görmüştüm. Bayağı hoşuma gitmişti ama pahalı olduğu için almayacaktım.
Evimizden bir 5 dakika uzaklık da fırın var. Fırına 4 tepsi yemek vermiştik. Ben yemekleri almaya gittiğimde bunlar hala bilgisayardan oynuyorlardı. Telefon falan her şeyime el konulmuştu resmen. 😁😁 bir yaklaşık 35 - 40 dakika yemek götürüp getirdim.
Saat oldu 20.00 civarı. Evde ki misafirler gitti. Bende bir Valorant'a gireyim 1-2 el atayım dedim. Mağazaya baktım, VP ye baktım. Normal de yaklaşık 7700 VP vardı. Ama orada 18.940 VP yazıyordu. Başta hata falan sandım sevindim. Ama harcayıp harcamama konusunda kararsızdım. Çünkü benim düşüncem " bu bir hata ve ben bunu harcar isem ileride ban falan yerim" diye. Daha sonra rastgele mesajlarıma bakarken ziraatdan gelen mesajlar gördüm. Klasgame, alışveriş, falan yazıyordu. Büyük bir panikle Klasgame'e girdim. Girmez olaydım 70+450+450 şeklinde siparişler verilmiş.
Benim kafamdan aşağıya kaynar sular döküldü. La ben öğrenciyim. 970 lira ne? Zaten kredi kartımdan çekilmiş. Sonradan taksitlendirme falan yaptım ama olacak iş değil. Ben bunlar kod şeklinde alındığı için iadesi olmuyor diye biliyorum. Olursa bile nasıl olur? Allah'ını seven bir yardım etsin.

ahhhh ah.png

vahhh vah.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam çok geçmiş olsun maalesef iadesi mümkün değil kodların önerebileceğim tek şey oynayan çocuklar belliyse ailelerinden rica edebilirsin böyle böyle olmuş durumum yok bunu ödeyebilecek vs diye aklıma da herhangi bir şey gelmiyor extra olarak.
 
Hocam çok geçmiş olsun maalesef iadesi mümkün değil kodların önerebileceğim tek şey oynayan çocuklar belliyse ailelerinden rica edebilirsin böyle böyle olmuş durumum yok bunu ödeyebilecek vs diye aklıma da herhangi bir şey gelmiyor extra olarak.
Ya hangisi olduğunu bilmiyorum. Bizimkilere de söyleyemiyorum. Daha önce yatırdığımı anlarlar ise sıkıntı çıkar evde 😁

Yüzden 10-20 indirim ile forumda satabilirsiniz.
kodlar hesaba girilmiş
 

Yeni konular

Geri
Yukarı