5000 TL Bütçe Monitör Dahil RX 480 Tabanlı Sistem

a5ghjkl785ds

Kilopat
Katılım
17 Ağustos 2014
Mesajlar
133
Kendi çabalarımla bir sistem oluşturdum fakat kasa konusunda çok kararsızım. RAM'leri 2400 Mhz seçme sebebim ise 2133'e göre arasında sadece 15 TL fark olmasıydı. OC ile görüldüğü üzere işim yok. Ekran kartının özel soğutmalı versiyonlarını bekleyeceğim, fakat ne kadar fiyat oynar hiç bilmiyorum şu anki modellere göre. Oynayacak olan fiyat sorun olmayacaktır bütçem açısından. Biraz ekleme yapabilirim. Klavyeyi, fareyi ve kulaklığı olabildiğince minimum tuttum sistemin iyiliği için. Sistem bu haliyle 4.811.08 TL tuttu. Geri kalan açığı işlemci soğutucusu ile kapatmayı düşünüyorum. Her türlü önerilerinize, özellikle kasa ve işlemci soğutucusu için, açığım :)
1.jpg
2.jpg





İstediğim kasanın özellikleri

- Kırmızı-Siyah renklerde olacak.
- Yan penceresi büyük olacak.
- Kasanın önündeki USB girişleri min 3 adet olacak. (2 x USB 3.0)
- Hava akımının güzel sağlanabileceği, ferah bir kasa olacak.
- Bunların dışında eli yüzü düzgün olursa çok hoş olur :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
NZXT H440 adlı kasaya bakmanızı tavsiye ederim.
Fakat şuanda stokta yok.
NZXT H440

NZXT kasaları gerçekten çok hoşuma gidiyor fakat bütçeyi biraz esnetme şansım olsa da fiyatı beni çok aşıyor :/

Kasa DeepCool Kendomen bakabilirsiniz. Fiyatına göre en beğendiğim kasadır. Z3 Plus kasasından daha sessiz ve kaliteli.

DeepCool markasını daha önce bir kaç kez duydum fakat pek bilgi sahibi değilim. Kalitesi nasıldır acaba, gerek malzeme gerek hava sirkülasyonu açısından, özellikle bu modelde ?
 
Eki Görüntüle 172549
Yanına MSI GeForce GTX 1080 Gaming X 8G ekran kartını koyarak sistemi alabilirsiniz. İlerleyen zamanlarda monitörü yükseltebilirsiniz.

Çok sağolun öneriniz için ama malesef sistemi topladıktan sonra yakın bir tarihte herhangi bir parçayı değiştirmem mümkün olmayacak. Dolayısıyla güzelim 1080'e böyle bir monitörle hakaret etmiş olacağım :)
 
@a5ghjkl785ds Bu arada kartı yanlış yazdım. Kusura bakmayın. GTX 1070 olan modelini yazacaktım. Ayrıca hakaret filan olmaz. Bu bütçeye alabileceğiniz daha iyisi varken onu almalısınız. Dert değil bazı oyunlarda en dip ayarlara aldığınız o monitör tam ayarına gelecektir. Ayrıca ömür boyu bu sistemi kullanmayacaksınız. İlla ki değişecek parçalar olacak. Monitörü bir sene sonra da değiştirebilirsiniz.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı