5000 TL monitör dahil sistem

AhmetAyseli

Picopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar 5000 TL monitör dahil sistem istiyorum. Bu arada İtopya GTX 1650 link bu: GIGABYTE GeForce GTX 1650 D6 OC 4G 4GB GDDR6 128 Bit Ekran Kartı | ITOPYA bu ve webde stokta yok ama ben gidip alırim. Mevcut Acıbadem ve Beylikdüzü'nde. Q572 TL ekran kartı olarak, lütfen onu kullanın.
Monitör olarak da Acer 165 Hz 2 ms monitör var, link bu: ACER Eg240y Pbipx 23.8" 165hz 2ms (Hdmı+display) Freesync Full Hd Ips Led Monitör Um.qe0ee.p07 | Trendyol monitör bu 1349 TL.
Kasa olarak Power Boost VK-C09b. Kasa link bu. Kasa da 317 TL. POWERBOOST VK-C09B USB 3.0 ATX, TEMPERED GLASS, ARGB FAN,SİYAH KASA (PSU Yok) | En Ucuzu Akakçe kasa monitör ekran kartı bunlar.
Bir de Power Supply bu link bu: FSP HYDRO K 500W AKTIF PFC 80+ BRONZE POWER SUPPLY Power Supply bu. Geriye kalan sizindir. İslemci, anakart, SSD 480 GB olsun ya da 1 TB HDD ve 240 GB SSD olsun, 8 GB RAM olsun, gerisini verdim zaten. Hadi kolay gelsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı