2K 32 inç vs 27 inç monitör

654456

Centipat
Katılım
22 Nisan 2023
Mesajlar
2.142
Çözümler
9
Merhaba, geçenlerde 2K monitör için bir konu açmıştım 27 inç istemiştim (27 inç 1080p monitörlerdeki gibi pixeller sayılıyor sanıp 32 istememiştim). Fakat sanırım 32 inç olarak daha fazla seçenek var, bu monitörü alınır mı? Yoksa 32 inç daha iyi dediğiniz bir model var mıdır? Renk kalitesi düzgün olsun.
Uzun zamandır laptop kullandığımdan 24 inç bile aşırı büyük geliyor fakat 27 ve 32'ye de zamanla alışırım diye düşünüyorum.
Bütçe: 10K'yı aşmasın.
Alabileceğim en pahalı bu var sanırım:
 
Ben olsam 27 alırdım. 32 gerçekten ütopik bir büyüklükte 21.5 24 ideal diye düşünüyorum 1080p için. 1440 için de 27.
 
27 inç dell en uygunudur. Ama 1.5k daha bütçeyi arttırabilirseniz bunu almanızı öneririm;

Ayrıca 27 inç ve üzeri aşırı lükse kaçıyor bence. TV mu alıyoruz monitör mü anlamıyorum. :D
 
32 inç alacaksan bunu al diğerlerinin yüzüne bakma.
Ve tercihini monitöre baktığın uzaklığa, masanın büyüklüğüne ve odanın büyüklüğüne göre yapmanı tavsiye ederim.
 
Büyük her zaman iyidir ben 32 GP850 b modelini kullanıyorum. Kısa sürede alışıyorsun ve diğer monitör boyutlarının yüzüne dahi bakamıyorsun bu kadar net. Bendeki monitörle bu model arasinda nano IPS dışında çok fark yok, monitör her şeyiyle harika tavsiye ederim.

Bu yorumları yapan arkadaşlar bu monitörlerden herhangi birini denediniz mi çok merak ediyorum. Yok piksel sayılırda yok çok büyükte arkadaşlar 2 k için 32 inç o kadar tatlı bir noktaki bunu gözlerinizle görmeniz lazim. Hep söylerim profosyonal oyuncu olmadikca bütçede elverisliyse büyük ekrana bakmak çok daha keyifli oluyor, bugün sadece rekabetçi oyunlar oynamıyoruz, dizi film gibi bir sürü içerik tüketiyor film gibi harika oyunlar oynuyor yeri geliyor pistlerde yarış oyunu oynuyoruz. Tüm bunları içinde hissedebilecegimiz bir ekranda yapmak tabii ki daha keyifli oluyor. Ben şu OLED teknolojisi oturduğunda bütçem el verirse daha büyük boyutlara geçmek istiyorum. Unutmayın sisteminiz ne kadar güçlü olursa olsun size keyif veren şey gözünüzün gördüğüdur.
 
Son düzenleme:
32 inç alacaksan bunu al diğerlerinin yüzüne bakma.
Ve tercihini monitöre baktığın uzaklığa, masanın büyüklüğüne ve odanın büyüklüğüne göre yapmanı tavsiye ederim.

Attığım 27 inç monitörün 32 inç versiyonumu bu? Aralarında herhangi bir fark var mı?
 

Geri
Yukarı