Namı Değer ByKral
Hectopat
- Katılım
- 23 Şubat 2020
- Mesajlar
- 39
- Çözümler
- 1
O çözünürlükte darboğaz yiyorsun.Arkadaşlar sonuçlar iyi mi? Bana biraz düşük gibi geldi. Normalde monitörüm 1440x900 ve oyunlarda drop falan yiyorum hani her şeyim güncel, BIOS dahil.
Arkadaşlar sonuçlar iyi mi? Bana biraz düşük gibi geldi. Normalde monitörüm 1440x900 ve oyunlarda drop falan yiyorum hani her şeyim güncel, BIOS dahil.
MSAA seçeneği yok antialising var1920 X 1080 de stress test başlatır mısınız 2 ayrı 10 veya 15 dakikalık birisi MSAA 0X olsun diğeri ise 8X.
Hocam test sırasındaki sonuçları fotoğraf çekerek atarsanız yorumlayabilirim. (10 dk)
MSAA seçeneği yok antialising var.
hocam nasıl 10dakika olarak ayarlıyıcamMSAA demişim pardon antialising'i alın 0X e ve 8X o şekilde 10 dakikalık test yapın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.