HD 6850 League Of Legends FPS düşmesi

sonerekinci

Hectopat
Katılım
23 Kasım 2013
Mesajlar
73
Yer
İstanbul Üsküdar
Daha fazla  
Meslek
Aşçı
Herkse merhaba. Ben aktif olarak League Of Legends oynuyorum. Bu oyun çok ekran kartını yoracak ya da işlemciyi zorluyacak bir oyun değil. Her şey güzel giderken, aldığım fps falan aynı iken, bu sabah bilgisayarı açtım ve ilk başta oyun normaldi. Sonra haritadaki karakterler ortaya çıktı. Hareketlilik başlayınca, oyunda kasma oldu. Haritayı sağa sola kaydırıyorum, ekran takıla takıla hareket ediyor ama aldığım fps normal.

Eskiden ne alıyorsam yine aynısını alıyorum. Ekran kartının güncellemesini vs yaptım ama sonuç aynı. Ramlerdendir dedim, öteki pcdeki 8 gb olan ramleri taktım. Yine sonuç aynı. Aklıma en son hdd biraz sıkıntılıydı, arada okumuyor hata veriyordu hdd. Düşünüyorum hdd sorunlu olsa neden kassın ? Oyun online sonuçta. Var mı fikri olabilecek arkadaşlar ? Sistem şöyle ;

. Msı Hd 6850 ekran kartı
. Msı 990xa GD-55 anakart
. Amd phenom ii x4 965 işlemci
. Gskill 4 gb 1600 mhz Ram
. Colormaster 500 w Kasa
Teşekkürler şimdiden.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Problem buyuk ihtimal ya HDD de yada oyunda oyunu silip yeniden kurdunmu?

Oyunu silemedim ama oyuna girerken onarma seçeneği var. Oyunu güncelleştiriyor, oradan onardım. Bir değişiklik olmadı. Diğer pcdeki hdd taktım, malum o da bu parçaları tanımadığı için pc açılmadı. Büyük ikilemde kaldım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı