Sinan Oğan Erdoğan'ı destekleme kararı aldı

Eren bülbülün ve diğer şehidlerimizin katilleriyle mi ittifak olsun? :D ve sinan oğan ittifak olmadı sadece destekledi.

Eren Bülbülü şehit eden PKK'dır, PKK'nın hedef aldığı siyasetçi Kılıçdaroğlu'dur PKK ile en çok iş birliği yapanda baştakilerdir.
 
Ya arkadaşlar beni kızacaksınız ama KK hem kendisi aday olarak hem de hdp ile iş birliği yaparak kendi kendine kaybetti.
Kazanmak için her şeyi yaptı. Ondan öyle davrandı. Ben kızmam sana. Her iki tarafı beğenmiyorum. Kazansa bile dolar ve euro uçacaktı ve kötü gidişat devam edecekti. Elbette birisi AKP'den daha iyi olduğunu söylerse karşı çıkmam. İyi partide duruma göre davranıyor. Bakalım ne olacak? Sonraki seçimde gerekirse İYi parti destek verebilir belki AKP'ye. Öyle bir tahmin var. 2028'i bekleyelim.
 
Erdoğan kazanınca kürtçe 2. resmi dil olunca görüceğim ben sizi reziller.

2. olursa yine iyi. Ana dil olur büyük ihtimalle. Neyse bizim Allah'ımız var.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı