250 TL'ye bisiklet selesi önerisi

MertHatipOglu

Kilopat
Katılım
27 Mayıs 2018
Mesajlar
1.626
Çözümler
10
Yer
182. Filoda
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Kullandığım bisiklet Bianchi NTH. 3. Selesi çok sert ve uzun kullanımda çok ağrı yapıyor. 30 dakikalık bir sürüş yapsam ardından bisikletten inip biraz sonra tekrar binsem aşırı ağrı yapıyor. 1.5 gündür ağrısını çekiyorum desem yalan söylemiş olmam.

Konuyu şuraya getireceğim. Minibüsçü koltukları gibi geniş koltuklar var ve çok rahat oldukları söyleniyor ancak çok kaba duruyorlar. Çok geniş olmayan jelli selelerden (örn) alsam iş yapar mı? çok konforlu olmasa bile uzun kullanım sonrası ağrı yapmasa yeter. Kılıf da düşündüm fakat onlarında kayma durumları veya çok etkisiz olma durumları varmış. Bütçem 250TL, bu bütçeye önereceğiniz sele var mı?

Şu an kullandığım sele:
1685731203015.png
1685731388221.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Üretici verilerinden selenizin oturuş açısını tespit ediniz ve aynı açıya sahip bir sele edininiz. Yukarıdaki bağlantıda Selle Royal Resmî İnternet Sayfası iletilmektedir, göz atabilirsiniz.
 
Üretici verilerinden selenizin oturuş açısını tespit ediniz ve aynı açıya sahip bir sele edininiz. Yukarıdaki bağlantıda Selle Royal Resmî İnternet Sayfası iletilmektedir, göz atabilirsiniz.
60 derecelik açıyla kullanıyorum aşağı yukarı. Fakat bu bilgiyi yurt içinde satılan ürünler için nasıl kullanacağım? Yada buna uygun bir sele öneriniz var mı?
 
Kulağa çok garip gelebilir ama kız bisikletleri için geniş koltuklar oluyor. Bulursanız ondan almanızı öneririm çünkü ince koltuk alırsanız kemiği ağrıtıyor.

Eki Görüntüle 1804140
Kız bisikletlerini bilmem ama minibüsçü koltuğu dedim bu cinsler :D Arkadaşım da kullanıyor fakat çok kaba duruyor. Jelli koltuklarla problemi çözebilirsem çok iyi olur.
 
Her sele, belirli bir oturuş açısı ve belirli bir kadro türü için tasarlanmıştır. Üreticinizin belirlediği ölçünün dışına çıkmanız sağlığınıza zarar verir. Aynı açıya sahip bir sele edinmelisiniz.
 
Teşekkür ederim. :D


Bulabilirse uygun olan ve jelli olan bir tane bulması iyi olur çünkü. Öbür türlü insanın canı yanıyor ve işkence oluyor. Hatta bütçeyi biraz arttırırsa da temiz olur.

Bir bisikletçiye de gidip sorabilirsiniz.
Bütçenin ne kadar artması lazım aşağı yukarı? Arkadaş minibüsçü koltuğunu 80TL'ye alınca çok da para veresim gelmiyor :D
 

Yeni konular

Geri
Yukarı