Gaming Laptop için yeni nesil 10xxm beklenmeli mi?

impactous

Hectopat
Katılım
8 Ağustos 2016
Mesajlar
21
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar okul dolayısıyla yurtta kalmak zorundayım. Bu nedenle masaüstü toplayamadığım için bir süredir gaming laptop almayı düşünüyorum. Bütçem 5-6 bin TL biraz araştırma yaptığımda şurada
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Technopat tarafından incelemesi yapılan MSI GE72 6QF Apache Pro ile şu Tulpar T7 V5.3 17.3" Gaming Laptop
Monster Tulpar T7 v5.3 arasında kalıp en son MSI'da karar kılmıştım. Fakat yakın zamanda 10xx serisinin mobil platforma gelecek olması kafamı karıştırıyor açıkcası.1080m bütçemi kesin aşar diye düşünüyorum fakat diğer donanımları yukarıdaki bilgisayarlarla aynı olan ve 1070m taşıyan bir bilgisayarın fiyatı nasıl olur ve sizce bekleyip o bilgisayarı mı almalıyım yoksa karar verdiğim MSI'ı mı?

Bu konuda bilgisi olan yok mu?
 
Onu şu an bilebilmek mümkün değil. Ancak bir yazıda okuduğuma göre, çok daha iyi bir soğutucu bloğa ihtiyaç duyduğu yazılmıştı. Haliyle bunun da maliyeti arttıracağı savunuluyordu. @impactous
 
Aynı arkadaş gibi bende o ikisi arasında kaldım ama sanırım bekleyeceğim. Peki çikiş tarihi hakkında herhangi bi bilgin var mı ya da bu tür laptopları ne zaman çıkartırlar gibi???
 
Arkadaşlar dediğim gibi beklemekte sıkıntı yok fakat yukarıdaki bilgisayarlara benzer donanıma sahip olup tek fark olarak atıyorum 1070m taşıyacak olan bilgisayar 7-8 bin TL olacaksa beklemenin de pek bir anlamı yok.
 
Arkadaşlar dediğim gibi beklemekte sıkıntı yok fakat yukarıdaki bilgisayarlara benzer donanıma sahip olup tek fark olarak atıyorum 1070m taşıyacak olan bilgisayar 7-8 bin TL olacaksa beklemenin de pek bir anlamı yok.
dolar belirsiz olabilir hatta bana yüzde doksan olur gibime geliyor
 
@impactous şuan tamamen aynı durumda olduğumuzu söyleyebilirim. İlk yıl bende özel yurtta arkadaş bulmak için kalacağım bir sonraki yıl eve çıkarım. Bu yüzden laptop araştırıyorum bulduğum en iyi gaming laptop bu MSI GS72 STEALTH PRO 4K CORE İ7 6700HQ 2.6GHZ-16GB-256SSD+1TB-17.3''-GTX970M-W10
Fakat yeni ekran kartlarına gelecek olursak bu bütçeyle tahmini olarak 1060 alabiliceğimizi düşünüyorum.
1070 olanları ise 7000-9000 tl arasında olacaktır. Haliyle 1080 gibi bir ekran kartlı bir laptop ise minimum 9000 tl den başlayacağını düşünüyorum.
Çıkış tarihlerinin ise ekim ayında 1080 ile başlayıp en geç aralık ayında 1060 ile biteceğini düşünüyorum.
Bekleme konusuna gelecek olursak ben en azından yaz tatili bitimine kadar her hangi bir ürün almayı düşünmüyorum.
Beklemeden alacak isen benim linkini atmış olduğum dizüstü bilgisayarı almanı öneririm, çözünürlük ve bluetooth gibi konularda daha yüksek.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı