Çözüldü Windows 8.1 fullscreen modunda FPS düşüklüğü

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ihsan Bilgen

Hectopat
Katılım
22 Eylül 2013
Mesajlar
54
Merhabalar. MSI GX70 Laptop kullanıcısıyım. Windows 8 den sıfır kurulum ile 8.1 e geçtim. Fakat oyunlarda fullscreen modunda fps 5-6 yı geçmiyor. :) Left4dead ta bile. Windowed moduna alınca düzeliyor. Fakat bazı oyunlarda bu mod yok. Vede ben araç çubuğu çerçevesiyle oyun oynamak istemiyorum. :) Sorunum ne olabilir? Araştırdım bulamadım?
 
Ekran kartının en güncel sürümünü amd sitesinden indirip tekrar kurmayı dene. Kurduysan en son beta sürümünü kurmayı dene.
 
Bende de bu problem vardı, arka planda çalışan TeamViewer'dan kaynaklıymış. Arka planda çalışan kullanmadığınız programları kapatıp bir deneyin.
 
Grafik ayarlarından ölçeklendirmeyi kapat.

Üstadım o ayarlar nerede yarım saat araştırdım ama bulamadım kusura bakma. AMD Catalyst Control Center 13.151 sürümüne sahibim. Ve resimde gözüken seçenekten başka ölçeklendirme ile ilgili bir ayar bulamadım.

vgjfp.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı