Aradığım kişi bana dava açabilir mi?

Lutryel

Hectopat
Katılım
22 Ocak 2022
Mesajlar
1.644
Çözümler
6
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci : İ5 14400F - RAM : 16GB 3200 MHz DDR4 - SSD : Lexar 500 gb mvme m2 + İntensso 120 gb ssd - 320gb hdd - 240gb hdd - Anakart: H610m - Ekran Kartı : Nvidia GeForce RTX 4060 - İşletim Sistemi : Windows 11 Pro - Telefon : Samsung Galaxy A34 5G - Kulaklık : Rampage K3 Klavye : Redragon Dark Avanger K569RGB Mouse : Steelseries Prime Plus Monitör : Msi G244F 170 Hz - 2. Monitör: Hp Pavilion v1907w
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar olay şu, şimdi köyümde bir çocuk kuzenimi (kız) geçen yaz rahatsız ediyormuş, bizde haftaya köye gidecektik ve bunu yeni anlattı ve bende aradım öncelikle ilk o küfür etti her neyse konuşma şöyleydi, bana kimsin dedi bende bir şey söylemedim ve tanımazsın falan dedim bana küfür etti bende onun diliyle karşılık verdim ve arayan bendim bana dava açacağını söyledi korktum açıkçası biraz, açabilir mi? Aradığım için dava yer miyim? Birisi aydınlatıp içimi rahatlatırsa güzel olur. Bu arada ismimi vermedim ona, başka numaralardan kimsin yazdı bende engelledim, köyde bir konuşacağım onunla zaten, abisini falan çağırmasa iyidir.
 
Son düzenleme:
Numaranızı şikayet eder ve sizi rahatlıkla bulur.
Ancak böyle boş bir olay için dava mahkemelerinin uğraşacağını sanmıyorum.
Hemde mahkemeye gidip dava açmak kolay bir iş değil ve kendisi de tacizden suçlu eğer dava açarsa kendi ayağına sıkmış olur. Akıllıysa açmaz.
 
Ama bana ilk o kufur etti. Ben duzgunce konusacaktim.
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı