30 Saniyede %100 Şarj Dolduran Cihaz

KadirSMZ

Hectopat
Katılım
3 Temmuz 2016
Mesajlar
851
Çözümler
1
Yer
Karabük
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
İyi sosyaller arkadaşlar. Biraz önce Facebook'ta dolaşırken bir reklam gördüm. Hacı abimizin biri, bir ürün tanıtımı yapıyor. Tanıttığı şarj aleti 30 saniyede bataryası boş bir cihazı tamamen şarj edebiliyormuş. Bu ne çeşit bir dolandırıcılıktır. 250 binden fazla kişi izlemiş videoyu ve yorumlarda herkes soruyor nasıl alabiliriz diye. Ben meselenin dolandırıcılık olduğunu yorumlarda ayrıntılı olarak açıkladım. Ama 5 dakika sonra yorumumun kalktığını gördüm. Sonra da sayfaya girip şikayet ettim. Sayfaya girince muhtemelen satılan ürünle alakası olmayan bir CNN haberi linki gördüm. Sizden ricam, bir teknoloji sitesi üyeleri olarak bu sayfayı şikayet edelim.
(Ve sayfadan engellendim)

Mobile Power | Facebook
 
5 liralık Çin malını 70 80 liraya satıyor vicdansızlar. Şikayet ettik, umarım kapanır. Bu insanlar yıllarca tv reklamlarındaki telefon dolandırıcılarına kandı şimdi de sosyal medyadan devam ediyorlar dolandırmaya.
 
5 liralık Çin malını 70 80 liraya satıyor vicdansızlar. Şikayet ettik, umarım kapanır. Bu insanlar yıllarca tv reklamlarındaki telefon dolandırıcılarına kandı şimdi de sosyal medyadan devam ediyorlar dolandırmaya.
Sayfadaki CNN haberi de 2014 yılına ait. CNN sitesine de haberlerinin dolandırıcılık için kullanıldığı yönünde mesaj attım. Umarım onlar da duyarlı olurlar.
 
En güzeli bulaşmamak, bunlara inanan ürünü satın alıpta yorumumu okuyan varsa kusura bakmasın ama salaktır.
Ülkemizde dolandırıcılık yoluyla insanların milyon liralarını çalıyorlar. Devletin savcısı diyor mu siz salaksınız ben uğraşamam? Yukarda yazdığım gibi insanların saflıklarından çıkar sağlıyorlar. En azından şikayet edelim. 30 saniyenizi alır.
 
Senin o salak dediğin insanlar arasında ne akademisyenler ne profesörler var biliyor musun? Bir anlık dalgınlığa geldi mi giden gidiyor.
 
Şikayet ettim ve arkadaşlarıma da şikayet etmeleri için ricada bulundum. Bu benim kendi yorumumdu, savcının işi zaten insanlarla uğraşmak benim işim değilki umrumda olsun. Dalgınlık filan hikaye hepsi açgözlülükten aklı başında insan zaten telefonun 100 saniyede şarj olmayacağını bilir.
 
@KadirSMZ Helal olsun sana kardeşim insanlar için bir şeyler yapmaya çalışıyorsun bunlar o TV de dandik telefon satan insanlardır eminim. Babama almamasını söylememe rağmen beni dinlemeyip almıştı. Ayrıca CNN ile kesin anlaşmışlardır bunlar öyle para kazanıyorlar insanların durumu sağlığı ölmüş mü dirimi asla umurlarında değil yahudi, ermeni soyu hepsi. Öyle bir şey olsa bile o bataryaları patlatır. Bu arada o izlenme sayısına aldanma hile ile yapıyorlar.

Benide engellediler.Yurdumun insanını saf biraz.
Hep iyi niyetimizden kayıp ediyoruz.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı