2250 TL Sistem Toplama

Mete hocam aynı ekran kartına sahibiz senden bilgi almak istiyorum nasıl ulaşabilirim özelden?

Dostum konu açıp benide etiketleyip soru sorarsan hem ben yardımcı olurum, hem forumdaki benden bilgili arkadaşlar yardımcı olur, hemde bu sohbeti tüm üyeler okuyabilir :)
 
Abi FreeSync reklamı yapma artık gerçekten para mı alıyorsun bu adamlardan şüpheleniyorum artık :ROFL:

Napayım güzel gözüküyor :) R7 265 ve bilmem kaç ms 60hz bi monitörden bu sisteme geçtim, her detayını sevdim bu işin :)

Nvidia Fast-Sync'i 1060'a da ekleseydi şuan sisteme 1060 takılıydı :)
 
Mete hocam sapphire 470 8lik modele sahibim monitörüm de vx2457 freesync. Birkaç güne şu parçaları alacağım
I5 6402p H110M Pro vd Kingston Hyperx fury 2133 mhz ram Wd 1tb hdd zalman r1 600W kasa sizce anakart bi problem yapar mı düşük kaldı cidden. Bir de sapphire modelinin ısısı nasıl?
 
Ebrarbilgisayar.

Şu sisteme 21.5 inç FreeSync destekli 75Hz bi monitör de aldın mı tadından yenmez.
Evet FreeSync çok işe yarayabilir fakat monitör FreeSync olacak diye işlemci ve ana kart ikilisinden kısmanın mantıklı olduğunu düşünmüyorum. Ki seçmiş olduğum monitör 425TL bütçeye kabaca söylüyorum +250TL daha eklenebilirse 75Hz FreeSync destekli monitör de alınabilir. İskelet ne kadar sağlam olursa upgrade o kadar rahat yapılabilir. ;)
 
Mete hocam sapphire 470 8lik modele sahibim monitörüm de vx2457 freesync. Birkaç güne şu parçaları alacağım
I5 6402p H110M Pro vd Kingston Hyperx fury 2133 mhz ram Wd 1tb hdd zalman r1 600W kasa sizce anakart bi problem yapar mı düşük kaldı cidden. Bir de sapphire modelinin ısısı nasıl?
Kardeşim anakart hakikaten asgari sınıf seçmişsin onu duruma göre bakıp göreceğiz harici bir bilgim yok fakat şu Sapphire markasını artık taşlamayın adamlar güzel kart çıkartıyorlar şüphen olmasın gayet iyi bir anakart ama sistemine gelirsek eğer 8 GB ram taktı isen bence en yakın zamanda onu 16'ya yükselt harici sistem gayet iyi.
 
Sistemi göremiyorum sorun bende mi acaba ?
Alıntıya eklenmemiş olabilir resim, aşağıda tekrar paylaştım. Ben toplamadım sistemi, ama güzel toplanmış :) Gerçi güç kaynagı olarak KCAS 600W daha iyi ama :)


I5 6402p H110M Pro vd Kingston Hyperx fury 2133 mhz ram Wd 1tb hdd zalman r1 600W kasa sizce anakart bi problem yapar mı düşük kaldı cidden. Bir de sapphire modelinin ısısı nasıl?
Anakartın düşük olmasının performansa net olarak bir etkisi yoktur fakat H110 yongası herşeyinden kırpılmış bir yonga, en azından bu sisteme B150m yongalı bir anakart alırsanız, sisteme daha yakışır olacaktır.
Fanları şuanda AMD'nin Wattman'ında max 2.200RPM'de dönecek şekilde ayarlı (3.200'e çıkabiliyor izin verirsen) ortalama 75 derece oluyor kart, fakat şuanda MSI afterburner gibi programlardan anlık sıcaklık takibi yapılamıyor, bu programa güncelleme gelene kadar net bir bilgi vermem yanlış olacaktır.
 

Dosya Ekleri

  • pcc.png
    pcc.png
    17,8 KB · Görüntüleme: 98
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı