2250 TL sistem toplama

Bence Ryzen topla. Tek çekirdek performansları bir parça geri olabilir ama çoklu çekirdekte kesinlikle ev gibi araba gibi yatırım malzemesi bence. Çünkü artık oyunlar yavaş yavaş çoklu çekirdek destekliyor.

Sizin baktığınız test videolarında İntel daha çok FPS vermiş olabilir, ama işlemci kullanımı 90 üzerindedir diğer sistemde 20 30 FPS düşük vermiştir ama işlemci yüzde 50 bile kullanılmıyordur. Yani ne oldum değil ne olacağım demeli gibi bir sonuç çıkarmalısınız burdan. Bence Ryzen 1300x ile güzel bir sistem toplanabilir. Forumda PC toplama üstadları var istediğini söylediğinde yardımcı olacaklardır.

Parçaları 2.el alırsan - Şu an çok zor - belki bütçene yetecek kadar birşeyler yapabilirsin ama 2. El hem sıkıntılı hem onboard kart ile PUBG oyununda 60 FPS bile göremezsin hem de yeni oyunlarda bilgisayarın işkence çeker.

Elimde zaten 1070 var. Şimdi siz olmaz mı diyorsunuz? İkinci elde olur. Yeterki tek çekirdek performansı iyi olsun. Mesela İ7 4790 1070 ile PUBG'de very lowda 120 FPS civarı veriyor. Bu bana yeterli değil.

Elimde zaten 1070 var. Şimdi siz olmaz mı diyorsunuz? İkinci elde olur. Yeterki tek çekirdek performansı iyi olsun. Mesela İ7 4790 1070 ile PUBG'de very lowda 120 FPS civarı veriyor. Bu bana yeterli değil.

i7 4790'dan iyi bir sistem kurulmaz ikinci el bu fiyata. Bütçeni yükselt beğenmiyor isen.

AMD kraldır. AMD Ryzen işlemci seçip artan parayla başka ekipmanlar alabilirsin. Yeni oyunlar artık çoklu işlemci performansı istiyor. Sistem bugün PUBG'de 200 fps alıyor olabilir. Yarın diğer oyunlarda 30 fps için dua edersin.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı