Rehber Uygun Fiyatlı En İyi Oyuncu Koltuğu Hangisi?

Hocam güzel bir rehber olmuş EXVEGA Andromeda ürününü ilk defa gördüm. Alan kullanan varsa bildirebilirse iyi olur.
Hocam arkadaşlarımdan kullananlar var gayet memnunlar, geçen gün bir arkadaş alıp youtube'a şöyle bir inceleme yüklemiş :

<iframe width="560" height="315" src="
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen></iframe>
 
Ben calitte kullanıyorum 2 senedir koltuk çok rahat ve kalite ama müşteri hizmetleri bir o kadar kötü. Garantili diye satılan üründe amatör arızası yaşadım ve ekstra ücret istediler bende onlara para vericeğime dışarıdan sıfır alırım dedim daha uygun fiyata kendi koltukçumdan temin ettim calitte markasınıda ekliyebilirsiniz. Modelleri dikkat çekici.
 
Calitte almadan önce XPrime fabric diye bir model vardı onu almıştım çok ucuzdu o zaman yırtık gelmişti iade iptal sürecü uzundu ama yetkilisi yardımcı olmuştu. Üst modelleri güzeldir rahattır ama fabrice yönelmeyin içi tahta rahatsız.
Almayı düşündüğüm model
Bu kötü müdür, iyi midir?
 
Almayı düşündüğüm model
Bu kötü müdür, iyi midir?

Hocam firma açıklamasında ürünün iskelet ve sünger detaylarını vermemiş, büyük ihtimalle ahşap iskelet var bu üründe, tavsiye etmiyorum.

Ben 4 markayı rehber de sıralarken ahşap iskeletlileri hiç eklemedim bile, çünkü çok sorun çıkarıyorlar. exvega , xdrive gibi markalar sadece çelik iskeletli ürünler çıkartıyor, böylelikle ürünlerin ömrü çok uzun oluyor.
 
Almayı düşündüğüm model.
Bu kötü müdür, iyi midir?

Ben aldım ve çok yırtıklı geldi ben önermiyorum ki 2600 TL 500 TL daha koyun daha güzel modellere yönelin. Üretimdem geliyor ve içi odundu bildiğiniz değiştirmedilerse.

Almayı düşündüğüm model.
Bu kötü müdür, iyi midir?

Kesinlikle almayın bu arada bahçe mobilyası alın 500 TL'ye 500 tlyede minder alın daha rahat Hepsiburada yorumları da çok kötü oradan bakın xDrive yönelin daha evrensel ve büyük bir firma ben calitte aldım pişman değilim ama xDrive bir canım çekiyor.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı