Rusya'da darbe oluyor olabilir

Crypto Guard

Hectopat
Katılım
22 Temmuz 2019
Mesajlar
1.740
Makaleler
2
Çözümler
22
Rus ordusuna karşı direniş çağrısı yapan Wagner Şefi Prigojin'nin açıklamalarından sonra Rusya'nın Rostov şehrine askeri araçlar indi.

FzVguzaWcAEGvj1.jpg
 
Wagner grubu sözde 25 bin kişilik paralı asker grubu ile Rusya'ya adalet yürüşü altında "darbe" planlıyor bence konun adalet yürüşüyle alakası yok sadece yürüyüş yapılsaydı Rusya askeri tanklarını sokaklara dökmezdi sizin bu konu hakkında düşünceniz neler?

Bu arada 25 bin kişi ile koskoca devlete darbe yapmak mantığa sığmıyor belliki güvendikleri bir yer var.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Zırhlı araçların sokaklarda devriye gezdiği bir kaç görüntü var ama bu konuyla alakalı mı, güncel mi bilmiyorum.
 
Novorossiysk'de normal dışı bir hareket, mevcut gemilerde silah başında asker bulundurma gibi bir hareket vardı lakin sosyal işleyiş aynen devam ediyordu. İki gün sonra tekrar gideceğiz, bakalım ne olacak?
 
Son düzenleme:
Gerçekten inmiş, ben inandım.

Koca sokaktaki bir adet 4 çeker fotoğrafı da gayet yeterli bir materyal. (!)
Ukrayna Silahlı Kuvvetleri, Bakhmut'a saldırı başlattı. 😀

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Şu an CNN Türk Moskova Temsilcisi canlı yayında açıklamalar yapıyor ve “Moskova'da bir hareketlilik yok” dedi. Wagner Grubu'nun ana üslerinin olduğu St. Petersburg'ta da bir hareketlilik yokmuş. Ukrayna sınırına yakın Rus şehirlerinde yaşayan Türk vatandaşları ile konuşmuşlar ve onlar da bir şey bildirmemişler. Bakalım ilerleyen saatlerde neler olacak?

Açıkçası Wagner gibi bir paralı askerî şirketin Rusya gibi büyük bir ülkede darbe gerçekleştirebilecek gücünün olmadığı söyleniyor ki mantıklı. Darbe girişimi olmasa bile bir çeşit karışıklık çıkar ve yatışır diye düşünüyorum en fazla.
 

Geri
Yukarı