CS:GO kapsül indirimleri ne zaman biter?

metehn06

Centipat
Katılım
17 Ekim 2021
Mesajlar
146
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar, CS:GO kapsül indirimleri başladı ve ben de aldım. Fiyatları ne zaman eski fiyatına geri dönder? Bazı kişiler 4-5 yıl sonra anca döner diyor. O kadar süre varsa açacağım kapsülleri ne zaman fiyatları artar?
 
Tarihi belli değil ben 200 tane açtım battım tavsiye etmem açtığımda mücadeleciydi.
 
İndirimler yaklaşık 1 ay sürer. Arkadaşlarınızın bahsettiği sanırım aldığınızda size kâr ettirme süresi. Ancak o da yanlış en fazla 1 yılda rahat kâr edersiniz.
 
Evet bende gördüm açıkcası fiyat güzel ama alıp saklamak lazım bıı kapsülleri hocam, birde csgo nun son etkinliğiydi sanırım bu belki daha değerli olabilir sonrasında.
Yatırım yapılır mi bilemem ama açılmaz zarar full.
 
Yatırım yapılır mi bilemem ama açılmaz zarar full.
Yan, bende çok anlamam açıkcası ama değerlenmeyen birşey pek yok, 10 tane alcan koycan kenara 60 lirayla zarar edilmez bakarsın tanesi 20 lira olur bilmiyorum. Ben kasa ve skinleri satmıyorum şuan bakıyorum devrim kasası46 TL geçen haftalarda 56 liraya kadar çıktığı oluyordu.
 
Yan, bende çok anlamam açıkçası ama değerlenmeyen bir şey pek yok, 10 tane alacaksın koycan kenara 60 lirayla zarar edilmez bakarsın tanesi 20 lira olur bilmiyorum. Ben kasa ve skinleri satmıyorum şu an bakıyorum devrim kasası46 TL geçen haftalarda 56 liraya kadar çıktığı oluyordu.

Hocam dolarla alakalı bir durum dediğiniz. Bu Paris kapsülleri garanti kar ettirir ama yıllar sürer çünkü çok fazla kişi satın aldı.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı