YKS sayısal için nasıl çalışmalıyım?

KururinKuruKuru

Picopat
Katılım
18 Haziran 2023
Mesajlar
19
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba dostlar, YKS sınavına 2 senem var ancak sayısalım pek iyi sayılmaz hatta temelim bile yok. Elimde antrenmanlarla matematik 1 ve 2 var bunları mı çözeyim yoksa Aktif Matematik veya Karekök 0 mı alayım? Bazıları antrenmanlarla matematiğe zaman kaybı diyor. Bu kitaplardan sonra hangi kaynaklarla devam etmeliyim? Ek olarak diğer sayısal dersler için de kolaydan zora kaynak önerirseniz sevinirim. Ayrıca sayısala nasıl çalışmam hakkında tavsiyeler verirseniz göz önünde bulunduracağım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, bence antremanlarla mat 1 ve 2 çöz. Asla zaman kaybı değil çünkü amacın zaten işlem hızını arttırmak ve işlemsel soruları daha fazla hızlı kavrayabilmek ama düzenli bir şekilde ilerle yani işte biraz çözüp bırakma cidden adam akıllı bitir ve ardından sonuç yayınlarının mat seti var tyt için onu al ve ordan devam et hem tyt biter hem işlem hızın artar. Ben böyle yapmıştım şuan biraz da olsa daha iyiyim. 12.sınıfa bırakma aslaaa :)
 
Merhaba, bence antrenmanlarla mat 1 ve 2 çöz. Asla zaman kaybı değil çünkü amacın zaten işlem hızını arttırmak ve işlemsel soruları daha fazla hızlı kavrayabilmek ama düzenli bir şekilde ilerle yani işte biraz çözüp bırakma cidden adamakıllı bitir ve ardından sonuç yayınlarının mat seti var TYT için onu al ve oradan devam et hem TYT biter hem işlem hızın artar. Ben böyle yapmıştım şu an biraz da olsa daha iyiyim. 12.sınıfa bırakma aslaaa :)

Tavsiyelerin için teşekkürler 🙏 diğer sayısal dersler de hangi kitapları önerirsin?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı