GTA V Online başlayanlara tavsiye

Oyunun başları heist yap Premium'un varsa bunker falan vermiştir stash House'lere git oradan bilgileri çal oradan yavaş yavaş bunkerlarda araştırma hızlılaşıyor. Ben böyle böyle para kastım. Şu an almak istediğim çoğu şeyi aldım.
 
Hocam ben daha önce ban yedim, yeni hesap alıp yapmayı düşünüyordum eğer yapamayacaksam oyunu almamın mantığı yok ban şansamı sizce yoksa fazla basılmaya göremi.
İkisi de. Cheat engine yerine mod menu daha mantıklı. 2 yıla yakındır kullanıyor(d)um. Şu an oyunu oynamıyorum ama menuden ban yemedim hiç, tabi abartırsanız yersiniz. Kimsenin oyununu zehir etmeden hile açıp oynamak daha mantıklı, açmazsanız zaten diğer hileciler de rahat vermez.

Şimdi gelip milletin oyununu bozuyor falan demeyin,kimseyle işim yok kendime araba vs verip takılıyordum.
 
İkisi de. Cheat Engine yerine mod menu daha mantıklı. 2 yıla yakındır kullanıyor(D)um. Şu an oyunu oynamıyorum ama menuden ban yemedim hiç, tabii abartırsanız yersiniz. Kimsenin oyununu zehir etmeden hile açıp oynamak daha mantıklı, açmazsanız zaten diğer hileciler de rahat vermez.

şimdi gelip milletin oyununu bozuyor falan demeyin, kimseyle işim yok kendime araba vs verip takılıyordum.

Hocam aynısı sadece Full ev araba alıp takılıyorum da, mod menü indireceğime PC'yi imha ederim daha iyi, içlerinin trojan dolu olduğu gerçeği korkutucu.
 
Hocam aynısı sadece Full ev araba alıp takılıyorum da, mod menü indireceğime PC'yi imha ederim daha iyi, içlerinin trojan dolu olduğu gerçeği korkutucu.
Dikkatli olursanız bir şey olmaz hocam. Virüs konusunda takıntılıyımdır ve hilelerin zaten ne kadar virüslü olduğu belli, ama sağlam bir yerden indirirseniz bir şey olmaz. Kaspersky kullanıyorum, hiç virüs tespit etmedi.
 
Sağa sola vurma parayı. İlk başta 2X para ve XP veren görevler var onları yap. En ucuz high end evlerden al ki heist yapabil, ikinci olarak o heistlerden parayı vurduğun an kendine kuruma al levelin yettiği kadar Full'e görevlerde aşırı kolaylık sağlar. Online'de (4000 saatim var).

Bu görevlere nereden ulaşabilirim?

Bende çoğu heist finalleri açık parayı sana aktaracak şekilde yaparız uyarsa.
Nasıl yani hocam

Arkadaşın da dediği gibi heistlere katıl oradan biraz para kas sonra istersen şu şirketteki araba çalma görevlerini yapabilirsin. High level arabalar güzel bir miktar para getiriyordu. Yeterli paran olunca kosatka al hemen cayo perico yap. Bayağıdır oynamıyordum sanırım biraz görevi zorlaştırmışlar ama deli dehşet para kasarsın oradan.

Heistlere katılamıyorum ve şirkette araba çalma görevini bulamadım nasıl oluyor bunlar?
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı