i5 3470, GTX 750 Ti Battlefield 1 Darboğaz sorunu

traveller1287

Kilopat
Katılım
16 Ağustos 2014
Mesajlar
443
Battlefield 1'i 70-80 FPS arası oynuyorum. Arasıra donuyor. MSI Afterburner ile baktığımda CPU kullanımının %95'den aşağı inmediğini farkettim. Donma olduğu zaman ise GPU kullanımı oldukça düşüyor. Bu olayı azaltmanın yolu var mıdır? Ayrıca Open Beta olduğu içindir diyorum, önceki Battlefield'lerde sorun çıkmadı çünkü. Full sürümü çıkınca düzelir mi ?
Sistemim,
MSI GTX 750 Ti
i5 3470
P8H61-M LX3 Plus R2.0
8 GB RAM
1TB 7200RPM HDD.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
O işlemci 750ti'a darboğaz yapmaz. Büyük ihtimal tam sürüm çıkınca düzelir ancak siz arkada çalışan programları kapatın ve virüslerden arındığınıza emin olun. Birde 64 Bit Windows 10 formatı da atabilirsiniz yararınıza olur. Temiz kurulum yaparsanız virüslerden kurtulursunuz
 
Nedense 'İ5' kelimesini gören herkes o işlemcinin süper olduğu sanıyor. Evet aslında güçlü bir işlemci ama eskidi ve giriş seviye bir i5. GTX 750 Ti darboğaz yapacağını sanmıyorum ama %95'lerde çalışması çok normal. :)
 
Nedense 'İ5' kelimesini gören herkes o işlemcinin süper olduğu sanıyor. Evet aslında güçlü bir işlemci ama eskidi ve giriş seviye bir i5. GTX 750 Ti darboğaz yapacağını sanmıyorum ama %95'lerde çalışması çok normal. :)
Bu işlemci günümüz i3 6100'ünden daha güçsüz evet,ancak Qxxxx işlemcilerin GTX750ti'yi besleyebildiği şu dünyada i5 3470 hayli hayli yeter :) Birde güç kaynağınızın marka modeli nedir?
 
Bende şuan i7 sahibi olduğum için mutluyum merak etme :)Daha hiçbir oyunda 50 üstü kullanım görmedim ancak 750Tİ için de i7 3770 almasına gerek yok ki :)
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı