FC 26 gecikme sorunu nasıl çözülür?

Knight22

Hectopat
Daha fazla  
2 gün önce FC 26 aldım. Arkadaşla maç girdik çok ping çıktı başka insanlarla da oynadım ama hala aynı oyun. Resmen 5, 6 saniye geriden geliyor. Bir de FC 25 de deneyeyim dedim orada ping çıkmadı yanı sorun oyunda gibi duruyor.

2 gün önce FC 26 aldım. Arkadaşla maç girdik çok ping çıktı başka insanlarla da oynadım ama hala aynı oyun. Resmen 5, 6 saniye geriden geliyor. Bir de FC 25 de deneyeyim dedim orada ping çıkmadı yanı sorun oyunda gibi duruyor.
Sunucu yoğunlukları bunu etkiliyor. Yeni promo geldiği için oyun birazdaha yoğun. O yüzden biraz delay yaşanıyor. Hiç sorun yaşamak istemiyorsanız " Amsterdam, Dublin, Frankfurt, Helsinki, Londra, Madrid, Milano " da oturacaksınız. Sunucu merkezleri buralar :D Tabi birde eşleştirme ayarlarından yakın bağlantıya öncelik vermeniz gerekiyor. Yani öncelik olarak varsa size yakın kişiler ile eşleşirsiniz. Ama yine de sunucuya uzak olduğunuz için gecikme yaşarsınız.

Sunucu yoğunlukları bunu etkiliyor. Yeni promo geldiği için oyun biraz daha yoğun. O yüzden biraz delay yaşanıyor. Hiç sorun yaşamak istemiyorsanız " Amsterdam, dublin, Frankfurt, helsinki, Londra, madrid, milano " da oturacaksınız. Sunucu merkezleri buralar :D tabii bir de eşleştirme ayarlarından yakın bağlantıya öncelik vermeniz gerekiyor. Yani öncelik olarak varsa size yakın kişiler ile eşleşirsiniz. Ama yine de sunucuya uzak olduğunuz için gecikme yaşarsınız.

Yaşamış olduğum gecikme normal değil ama 1 saniye falan olsa anlarım 5 6 saniye geriden geliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı