Sslonalkrp
Hectopat
- Katılım
- 10 Temmuz 2021
- Mesajlar
- 1.469
- Çözümler
- 7
Bilgisayarı 2.el almıştım parçaların kutuları yok elimde. Herhangi bir bilgisayarcıdan bulabilir miyim? Ya da zaten anakarta takılı mıdır?Eki Görüntüle 1850101
SSD'yi buradaki vidayı sökerek gelen parçaya takacaksınız. Kabloyu ise anakart kutusundan bulabilirsiniz. Güç girişini de PSU üzerinden alacaksınız.
SATA Data kablo olarak aratırsanız bulursunuz. Bilgisayarcıda da vardır, pahalı bir parça değil. Anakarta takılı olabilir ama SATA girişlerine bakmanız lazım.Bilgisayarı 2.el almıştım parçaların kutuları yok elimde. Herhangi bir bilgisayarcıdan bulabilir miyim? Ya da zaten anakarta takılı mıdır?
Bu fotoğrafdan belli olur mu?SATA Data kablo olarak aratırsanız bulursunuz. Bilgisayarcıda da vardır, pahalı bir parça değil. Anakarta takılı olabilir ama SATA girişlerine bakmanız lazım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.