Webroot SecureAnywhere İdeal Ayar Yapılandırması

Katılım
22 Ağustos 2013
Mesajlar
15.003
Makaleler
35
Çözümler
72
1.jpg


Ayarlar Webroot Secure Anywhere Antivirus, Internet Security Plus ve Internet Security Complete için geçerlidir. Daha gelişmiş koruma sağlaması için ayarlar yapılandırılmıştır.

Webroot bilgisayar için ücretli bir yazılımdır. Bulut tabanlı tarama sistemini kullanır. Bilgisayar için en hafif güvenlik yazılımlarının başında gelir. Fiyat/Performans/Koruma ilişkisi gayet uyumludur.
Detaylı bilgi için : Virus Protection For All Your Devices | Webroot
Deneme Sürümü : http://anywhere.webrootcloudav.com/zerol/wsainstall.exe

Ayrıca Garanti Bankası internet şubesi hesabı olanlara ücretsizdir. Güvenlik - Webroot Güvenlik Yazılımı | Garanti Bankası

Ayrıca belirli aralıklarla da kampanya sitelerinde lisans dağıtımı yapılabilmektedir.

Şahsi olarak fikrim parasını hak eden güvenlik yazılımlarındandır.

Ayarlar :

2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg
6.jpg
7.jpg
8.jpg
9.jpg
10.jpg
11.jpg
12.jpg
13.jpg
 
Taraflı bir test firması. Açıkçası oradaki sonuçlar bir şey ifade etmiyor. Hatta Comodo Ceo'su Sayın Melih Abdülhayoğlu ilgili firmanın Comodo'nun testlerde yer alıp iyi bir sıralamada olması için para istediğini kanıtlarıyla zamanında göstermişti.

Bu yüzden kullanıcı bazlı yapılan testler önemlidir.

Webroot üst düzey bir koruma sağlar iddiasına da girmem. Ama kendi klasında gayet güzeldir. Zararlı tespit yöntemi sıradan antivirüsler gibi değildir. BitDefender, F-Secure ve Kaspersky gibi ağır ve güçlü yazılımlar eski nesil sistemlerde performans kaybına neden olmaktadır. İşte bu tür sistemler için Webroot idealdir.
 
A-V Compartives açıkçası en güvendiğim test sitesiydi, bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim. Dediğiniz gibi Webroot ve Eset düşük sitemler için idealdir.
 
Webroot düşük sistemler için ideal olabilir, lakin bu Kaspersky'ın muadili olduğu anlamına gelmez.

Kimse Kaspersky'ın muadili olduğunu iddia etmedi zaten. Hatta MILLER "Webroot üst düzey bir koruma sağlar iddiasına da girmem" cümlesini kurdu. Nasıl okudunuz konuyu anlayamadım cidden.
 
Ben bunu kastettiğiniz kişiye ithafen söylememiştim. Ben de sizin bunu nereden çıkardığınızı anlamadım. Sadece yeni bir şey söylemek adına bunu söyledim. Kaldı ki ne amaçla söylediğim sizi ilgilendirmiyor.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı