Kız beni Instagram'dan engelledi

batu_1341

Femtopat
Katılım
30 Haziran 2023
Mesajlar
60
Yeni tanıştığım kızla arkadaş oldum 2 gün önce kız bizim orada markete çalışıyor kıza selam verdim kız yüz vermedi bugün yine selam verdim. Sorum olacaktı dedim zamanınız var mı dedim yok dedi. Neyse gittim çalışıyor dedim bugün annemle pazara gittim o kızı gördüm yanında 1 tane kız 1 tane erkek vardı kız bana baktı gitti.
Bende bir şey diyemedim kıza daha önce sordum sevgilin var mı diye yok dedi. Neyse onlar gitti bende annemle eve geldikten sonra Instagram'a girdim. Kız beni engellemiş durduk yere. Kıza bir şey demedim hakaret falan etmedim neden öyle yaptı acaba?

açama annem 41 yaşında ama genç kızlar gibi onların boyunda falan oldan mı kıskandı diye düşünüyorum siz ne düşünüyorsunuz
 
Son düzenleme:
İstenmiyorsunuz, bunu anlamak bu kadar zor mu? İstenmediğiniz yerde durmanızın da çok bir mantığı yok. Kendinizi kıza zorla kabul ettiremezsiniz.

Kardeşim kızın senle konuşmak istemediği aklına gelmedi mi?

Hayır, kızla tanıştım. Gittim yüzüne söyledim. Benimle arkadaş olur musun dedim olurum dedi. Telefon vermedi ama Instagram'ı verebilirim dedi. Ben söylemedim Instagram'ın var mı diye kendisi verdi.
Yukarıda bahsettiğim gibi annemle pazardaydık ve kızla karşılaştım, yanında 1 tane erkek 1 tane kız vardı. Daha önce sordum sevgilin var mı diye yok dedi. Annemin boyu genç kızlar gibi. Acaba kız sevgilim falan mı sandı? Ondan mı öyle yaptı? Bir de kıza ilk kız arkadaşım olacaksın dedim kız da mutlu oldu. Annemi sevgilim falan mı sandı? Herkes annem için ablan mı bu senin, arkadaşın mı, sevgilin mi diyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Alakasız durum, istenmiyorsun. Çok da zorlamanın bir mantığı yok. Kız kibarca engellemiş işte. Bunun nesini anlamıyorsun? :D Sevgilisi yok diye seninle sevgili olmak zorunda mı?
ya anladım zorlamıyorum saten ben kıza arkadaş ola bilirmiyiz dedim saten oda tamam dedi olduk nerden bileyim böyle böyle yapacağını dediğin gibi pek şey yapmıyorum saten 20 yaşındayım 20 yaşıma kadar kız arkadaşım olmadı bu ilk oldu falan dedim sonrasını biliyorsun
 
@batu_1341 farkında değilsin ama zorluyorsun. Kıza ilk sevgilim sen olacaksın şeklinde bir şey söyleyince de kız doğrudan senden kaçmış :D Şahsen kızın yerinde olsam ben de kaçardım. Bir kıza doğrudan neden bunu söylersiniz ki? Ne gereği vardı?
 
@batu_1341 farkında değilsin ama zorluyorsun. Kıza ilk sevgilim sen olacaksın şeklinde bir şey söyleyince de kız doğrudan senden kaçmış :D şahsen kızın yerinde olsam ben de kaçardım. Bir kıza doğrudan neden bunu söylersiniz ki? Ne gereği vardı?

Yok :D Aga kıza sevgili olalım falan demedim, arkadaş olabilir miyiz dedim sadece. Amacım sadece arkadaş kalmaktı. Sevgili olalım demedim. Dediysem de bilmiyorum, nerede hata yaptım anlamadım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Geri
Yukarı