Ne ne ne? Kim diyor hocam onu? Bence size bir Suriyeli gelip kendini savunmuş ama Türk tarihi hakkında bilgisi dahi yoktur Arap işte ne olsun araplar Çanakkale'de türklere ihanet etmiştir nokta.
Ülkemiz Amerika'ya dönmüştür her çeşit insan vardır Suriyeli, Afgan, Pakistan, Özbekistan'lı, ganalısı daha sayamayacağım çeşit ülkeden Türkiye'ye gelmiş insanlar var ve bunlar zaten yükünü Türkiye'de tutmuş ve burada kalıyorlar git git diyoruz utanmıyorlar siyahi arkadaşlarımız dışında hepsi ülkeden gitmeli onlar helali ile çalışıp kimsenin kızınana musuna göz koymayan kişilerdir.
Hocam aman diyeyim öyle demeyin mülteciler yokken Türkiye'de deprem oldu mu? Ekonomi çöktü mü? Felaketler geldi mi? Taciz oranları arttı mı? Kedi köpek ölümleri arttı mı? Lütfen mülteciler hariç başka şeylere odaklanmak bence gerçeği görmekten uzaklaşmak kaçmaktır.