Discord Nitro aboneliğinin iptal edildiği nasıl anlaşılır?

Jenfinite

Decapat
Katılım
3 Şubat 2022
Mesajlar
30
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Gtx 1650 4gb
İ5 10th
8+16gb ram
Samsung Galaxy S20FE SM-G780
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, 1 ay önce Discord Nitro almıştım ve yarın sona eriyor. İptal ettim fakat iptel edildiği gözükmüyor, yarın para çeker mi?
Aşağıda görseli mevcut, yardımcı olursanız sevinirim.

1689359987570.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İptal etmişsiniz zaten, arka planın sarı olması iptal edildiği anlamına geliyor. İptal edilince hemen gitmiyor, süresi bitince faturlanadırma bilgisi kısmında yazdığı gibi ne zaman bitecekse otomatik bitecek, para mara çekmez.
 
3 tane kartım var ve çok uzun zamandır kullanıyorum. Ayrıca böyle çakallılık yapamazsın koca şirkete karşı.

Kimsenin burada bahsettiğin şeyi yapmak gibi bir niyeti yok. Konuyu açan kişi Nitro aboneliğini iptal etmiş yani bu ay için zaten ödeme yapmış öbür ay para çekmesini istemiyor. Bize de bu abonelik iptal oldu mu diye soru soruyor. Ben de yanıtım da Papara ile ödeme yaptıysan eğer abonelikler sekmesinde Discord'u kapatırsan eğer öbür ay para çekimi olmaz ve dolayısıyla için rahat olur. (para çekemeyeceği için Discord Nitro aboneliğide pasif olacak)
Burada kimse illegal bir söylemde bulunmadı. Kendi hayal dünyan da daha hangi konuya mesaj attığını bile bilmeden boş yorum atmışsın. Sana tavsiyemdir, bir şeyi en az 10 kez oku. Ya da 20, hatta 50 yapalım onu ki bir daha böyle anlamsız yanıtlara mesaj yazmak için kimse efor harcamasın.
 

Geri
Yukarı