Fan bir yere sürtüyordur veya fan yapraklarından biri kırılmıştır büyük ihtimal.Bilgisayardan motor gibi ses çıkıp duruyor. Evde kendim nasıl düzeltebilirim? Markası Dell.
Fanların ömrü tükenmiştir. Temizlemeni öneririm o zaman anlarsın toz tuttuğu için olabilir.Bilgisayardan motor gibi ses çıkıp duruyor. Evde kendim nasıl düzeltebilirim? Markası Dell.
Hayır, değil; 10 senedir Casper kullanıyorum ve tık ses yok.Eski ise normal.
Çözüme gelecek olursak. bilgisayarın kapağını açınBilgisayardan motor gibi ses çıkıp duruyor. Evde kendim nasıl düzeltebilirim? Markası Dell.
Hayır, değil; 10 senedir Casper kullanıyorum ve tık ses yok.
Çözüme gelecek olursak. Bilgisayarın kapağını açın.
Termal macun değişimi yapın.
Isı dağıtıcının tozlarını temizleyin.
Fanı sökün ve kapağını açın.
Fanı ve yuvasını temizleyin.
Fan mototrunda fan milinin oturduğu deliğe bir damla makine yağı yağı damlatın.
Bilgisayarı toplayın ve sessiz bir bilgisayar hazır.
Eğer bu da çözüm sağlamazsa fanınız ölmüştür. Bir fan alırsınız düzelir.
Bakım yapmadıysan normal.13 senedir Samsung kullanıyorum 520MX boşta 55-60 altına inmeyip motor sesi çıkarıyor.
Bakım yapmadıysan normal.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.