Turkcell T50 Wi-Fi çok düşük çekme sorunu

sami aydogdu

Kilopat
Katılım
13 Nisan 2016
Mesajlar
79
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Telefonum Turkcell T50, 20 gün önce hopörlörü bozulduğundan dolayı garantiye vermiştim. Geldiğinde hopörlörü yapılmıştı fakat wifi nerdeyse hiç çekmiyordu. Modemle aynı odadayım 2-3 metre uzaktan modeme bağlanamiyorum. Sorun modemde değil daha eski bi telefon ile başka odalardan dahi çekiyor wifi.
 
Bro bendede t50 var ilk çıktığı zamanlarda aldığım fiyata göre performansı yeterliydi ama bir süre sonra yetersiz kalıyo sadece wifi değil telefonun potansiyeli düşük bu arada wifi aparatı zarar görmüş olabilir evet ama modeme uzak olman veya modemin sinyal gücünün düşük olmasıda önemli bir sebep olabilir
 
Sizin yalancınızım eski telefonlarla çekiyor diyorsunuz 2-3 metre yakından çekmiyor diyorsunuz eğer sorun modemden kaynaklanıdığını düşünüyorsanız ayarlarını kontrol etmelisiniz yada yeni modem almalsınız.
 
Adam telefon önerisi istemiyor, telefonunda bir hata meydana gelmiş bunun çözümünü arıyor. Telefonun WiFi anteni hasar görmüş tekrar garantiye gönderin, kullanıcı hatası olması imkansız olduğundan dolayı en kısa sürede tamir edip geri gönderirler.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı