Valorant'ta adama info verdiğim için Allah'a sövdü

Riot oyunlarının kitlesi kötü genel olarak ve sistem gereksinimi de düşük olduğu için herkes erişebiliyor. Bunlara yapabilecek bir şey yok, göz ardı edip geçeceksiniz. Sistem gereksinimi düşük olan oyunların kitlesi de kanser ve kötü oluyor maalesef.
 
İlk defa mı karşılaştınız? 15-25 yaş arası kitlede bu aptal toxiclik bir çoğaldı. Report atabilirsiniz, RIOT önem veriyor bu konulara.
 
2 gün önce Crab game girdim. Çocuk kendi kendine öldü gitmiş Allah'a sövüyor. Çok sinir oldum o günden sonra crab game girmiyorum. Bedava oyunlarda hep böyle toxicler kaynıyor.
 
Bu konuyu buraya açman bile çok saçma. İnsanlar senin dinine saygı göstermek zorunda değil. Oyun sonuçta. Yapacağın şey belli madem bir haksızlık olduğunu düşünüyorsun reportla. Belkide o kitle için siz kansersinizdir. Nasıl olacak ? O da mı gelip konu açsın buraya. Şu forumu biraz amacına göre kullanın ya.
 
Bu konuyu buraya açman bile çok saçma. İnsanlar senin dinine saygı göstermek zorunda değil. Oyun sonuçta. Yapacağın şey belli madem bir haksızlık olduğunu düşünüyorsun reportla. Belkide o kitle için siz kansersinizdir. Nasıl olacak? O da mı gelip konu açsın buraya. Şu forumu biraz amacına göre kullanın.

Konu hortlanacak biraz ama, 2. cümleden anlıyorum sizi hocam.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı