Hayatınızda yaptığınız en büyük hatayı veya pişmanlığı yapmasaydınız hayatınız değişir miydi?

Öncelikle selam. Soru çok basit hayatınız boyunca yaptığınız, aklınızdan çıkmayan o hatayı veya pişmanlığı yapmasaydınız ya da o anı değiştirmiş olsaydınız, hayatınız değişik bir hâl alabilir miydi?

Şimdi düşündüm ama hiç hayatımı büyük bir yönde etkileyecek yanlışım olmadı şanslıyım.
 
Genel olarak kimse büyük hatalar yapmamış şahsen bu sevindirici ancak büyük hata yapsak bile bu hata belki güzel sonuçlanmış diye de düşünmüyor değilim. Kendi sorumu eleştiriyorum şu an....
 
Öncelikle selam. Soru çok basit hayatınız boyunca yaptığınız, aklınızdan çıkmayan o hatayı veya pişmanlığı yapmasaydınız ya da o anı değiştirmiş olsaydınız, hayatınız değişik bir hâl alabilir miydi?

Hocam pişman olduğum konu elbette vardır ama ufak tefek. Ama keşkelerle olmuyor bir yoldan gidiyoruz ve sonucuna katlanıyoruz. Bu duruma itiraz etrmemek gerekiyor çünkü bu yolu sen seçiyorsun.
 
Öncelikle selam. Soru çok basit hayatınız boyunca yaptığınız, aklınızdan çıkmayan o hatayı veya pişmanlığı yapmasaydınız ya da o anı değiştirmiş olsaydınız, hayatınız değişik bir hâl alabilir miydi?
Biraz daha ders çalışsaydım şuan iyi bir lise tutturabilirdim.
 
Bundan 2 hafta önce arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine ome. TV denilen bir görüntülü rastgele insanlarla konuşma programına girmiştim. 1-2 saat takıldım zaten çoğunluğu ya ananıza söven ya da malum ihtiyacını gidermek için kız arayan dayılardan oluşuyordu. Son bir kez deneme amacıyla ülke değiştirme özelliğini gördüm ve rastgele bir ülke seçtim. Seçtiğim ülke Polonyaydı ve ilk karşıma çıkan kızdı. arkadaşlar ben 18 senelik ömrümde böyle güzel kız görmedim cidden kızıl saçları, mavi gözleri bembeyaz teni muazzam biriydi. Yaklaşık 2 saat benim İngiliz kürdü dilim ile sohbet ettik hiç ters yapmadı ben konu bulamadıkça o buluyordu. Bir yandan sohbet ederken bir yandan içimden Instagram'ını istesem mi sorusu geçiyordu tam isteyecek cesareti buldum elektrik kesildi. Verdiğim tepkiyi oturun siz düşünün. En son elektrik 1 saat sonra gelmişti onu aramak için uğraştım bir yarım saat bulamadım. Allah bilir şu an nerededir :/ adı Annaydı
 
Çok klişe gelebilir ve hatta şuan bende söylüyorum. Ama lisede delilercesine aşık olduğum bir kız vardı. Aynı şekil oda benden hoşlanıyordu. İlk defa bir kızı kaybetmekten yani reddedilme korkusundan ona açılamamıştım. Fakat asıl yaptığım en büyük hata kızın arkadaşlarına ve arkadaşlarıma kıza aşık olduğumu söyleyerek bunu belirtmelerini istemiştim. Neden yaptığımı bilmiyorum ama liseye gelmeden önce çok kötüydüm. Hastalık, depresyon vs. dönemi geçirmiştim. Kısacası ben ben değildim bu sebepten dolayı hata yapmaya aşırı meyilliydim çünkü sağlıklı düşünemiyordum. Neyse, lise çağı malum okula yayılmış. Kızda benden iyice soğudu. Yine de birbirimize sürekli rast geliyorduk ve ufak flört atışmaları oluyordu. Lise 3'te aynı sınıfa düştük ve bundan öncesi ayrı sınıflardaydık bir tek aynı servisteydik. Aynı sınıfa düşünce aradan birazda süre geçince tekrar uzun flört dönemi oldu. Sanırım, hakkımda söylenenlerin birçoğu öyle olmadığını fark etti. Ama tek yapmam gereken kıza özür dileyip ve olanı anlatıp düzeltmekti. Lisenin ikinci döneminde yapmayı düşünüyordum. Fakat pandemi başlamasaydı ve okullarımız değişmeseydi belki hala konuşuyor olurduk. Gerçekten aynı dünyanın insanlarıydık, güzelliği bir yandan anlayışlı, empati kurabilen, kibar ve kendi ayakları üstünde durabilen olması beni kendisine çok aşık etmişti. Kim bilir? Belki de unutmuştur ama ben unutamadım. Anlıyorum lise dönemi ergen dönemi ama çok pişman olmuştum ve hala da çok pişmanım. Kendisini her yerde ve her zerresinde aradım ama bulamadım. Bulamayınca mecbur salmak ve önüme bakmak zorunda kaldım. Neyse, işte benimde böyle bir pişmanlık içeren hikayem oldu.
 
Son düzenleme:
Şanslıyım ki hayatımda yaptığımı düşündüğüm büyük bir hata ya da büyük pişmanlığım yok. Sadece son kız arkadaşımla kız kardeşimin kavgasında orta yolu bulup ilişkimi bitirmek zorunda kalmayabilirmişim onu fark ettim, o anda fark etseydim muhtemelen şu anda evli olurdum ama büyük bir eksiklik değil benim için.
 

Geri
Yukarı