Mirza Demir
Hectopat
- Katılım
- 15 Mayıs 2022
- Mesajlar
- 712
Daha fazla
- Cinsiyet
- Erkek
1 sizi çok sıkacaktır. Abartıldığı kadar iyi değil. Dying Light 2 gayet güzel. Bence Dying Light 2 alın. Witcher 3'ü de Witcher 2 oynayıp oynarsınız daha sonra.
Ben aslında Dying Light 1'i oynarken bayağı eğlendim ama 1-2 sast oynadığım için ileride sıkıcılaşıyor mu emin değilim. O zaman Witcher 3'ü sonra alırım 2'yi oynayıp.
Hocam Dying Light 2 alabilirsiniz zaten gönlünüz ondan yanamış bence onu alın zam yiyecek bence 700 TL olur ama Witcher'in zam yiceğini zannetmem bu benim fikrim daha sonra eğer almak isterseniz Witcher 3 alabilirsiniz ama şunu söyleyeyim Witcher size daha fazla oyun süresi sağlar bunu da gözden geçirim.
Bende Dying Light 2'nin zam yemesinden korkuyorum. Bence Witcher'a zam gelmez bende sonbahar indirimlerinde alırım 120 TL'ye diye düşünüyorum.