PS5'te yapılması gerekenler nelerdir?

Aynen hamam böcekleri spawnlanıyor temiz evin içinde sonra PS5'e gidiyor. (!)
xc8vp3isbqe71.png

Hamam böcekleri sıcak yeri seviyor buda bir bilgi.
 
Hocam öncelikle hayırlı uğurlu olsun, keyifli günlerde kullanın. Son seri PS5'lerde sıvı metal akmasıyla alakalı bir problem henüz yaşanmadı, hatta ilk seriden sonra bu problem Sony tarafından giderildi diye biliyorum. Ben CFI-1216 CD'li sürüme sahibim ve ne olur ne olmaz diyerek cihazı aldığım günden beri yatay kullanıyorum. Yatay kullanımda cihazın soğutma performansı daha iyi oluyor bu arada aklınızda bulunsun. Cihazı açtıktan sonra önce konsol ve DualSense güncellemelerine bakın, varsa onları yapın. Konsolu kullanacağınız TV büyük ve yüksek çözünürlüklü bir TV ise ekran ayarlarından “safe zone”u kontrol edin. DualSense'in LED ışık şiddeti, titreşim, adaptive trigger, ses-hoparlör gibi özelliklerine bir göz atın, belki kısmak isteyeceğiniz ayarlar olabilir. Kaldı ki bu ayarlardan kısmak DualSense'in kullanım süresini uzatmakta. Zaten cihazı PS4'ünüzü satıp almışsınız, PS Plus ve mağaza kullanımı hakkında aktarabileceğim bir detay yok o yüzden.
 
Özellikle son sürümlerde dikey kullanmayın bozulur diyenlere aldanmayın. Hepsi internette gördükleri yazılar üzerine konuşuyor. Dikey kullanmanızda herhangi bir problem yok zaten daha estetik duruyor öyle. Soğutma açısından da farkı yok yatay veya dikey olmasının. Güncellemeler dışında ayarları biraz karıştırarak kişiselleştirebilirsiniz. Öyle özellikle yapmanız gereken bir şey yok. Tanıdığınız ve güvendiğiniz biri varsa kardeşlik yapabilirsiniz. PS Plus Extra alırsanız zaten tonla oyun geliyor.
 
Özellikle son sürümlerde dikey kullanmayın bozulur diyenlere aldanmayın. Hepsi internette gördükleri yazılar üzerine konuşuyor. Dikey kullanmanızda herhangi bir problem yok zaten daha estetik duruyor öyle. Soğutma açısından da farkı yok yatay veya dikey olmasının. Güncellemeler dışında ayarları biraz karıştırarak kişiselleştirebilirsiniz. Öyle özellikle yapmanız gereken bir şey yok. Tanıdığınız ve güvendiğiniz biri varsa kardeşlik yapabilirsiniz. PS Plus extra alırsanız zaten tonla oyun geliyor.

Arkadaşın doğru söylediğini düşünüyorum. Bu konuda internette bir video yayınlanmasından sonra bu bilginin yayılması akabinde bir düzeltme yayınlandı. Bu sorun daha önce onarım görmüş PlayStation'larda ortaya çıkabiliyormuş. Boş bir haber gibi.
 
Hocam dik kullanınca PS5 bozulmaz bu bir hurafe Fransa'da bir tane bozuk olan sonradan yapılmış PS5 de meydana gelen bir sorundu o bu güne kadar 1 kişi yaşadı ben 6 aydır kullanıyorum daha bir sorun yaşamadım mümkünse 12 aylık PS Plus alın simdiden hayirli olsun.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı