Dokunmatiği Bozuk Telefondan Veri Kurtarmak

ersin97

Hectopat
Katılım
1 Aralık 2019
Mesajlar
247
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Makine mühendisi
Xiaomi Mi A2 telefonumun dokunmatik ekranı çalışmıyor. Telefon kapandı. Şarja takıp açtığımda deseni giremiyorum. USB Hata ayıklaması kapalı. OTG Kablo ile PC'deki steelseries mouse ve klavyemi kullanarak deseni girebilir miyim? Daha sonra Whatsapp konusmalarım ve diğer yedeklerimi kurtarabilir miyim?
 
Xiaomi Mi A2 telefonumun dokunmatik ekranı çalışmıyor. Telefon kapandı. Şarja takıp açtığımda deseni giremiyorum. USB Hata ayıklaması kapalı. OTG Kablo ile PC'deki SteelSeries mouse ve klavyemi kullanarak deseni girebilir miyim? Daha sonra WhatsApp konusmalarım ve diğer yedeklerimi kurtarabilir miyim?

Girebilirsiniz normalde OTG kablo ile. WhatsApp yedekleyebiliyorsunuz uygulama üzerinden Google Drive'a.
 
Hiç bir şey yapamazsınız. Bir telefoncuya gidip, ekranı geçici bir süreliğine dükkanında taktırın ve verileri aktarabilir miyiz diye sorun. Belki iyilik yapan çıkar.

Ekran gözüküyor ise OTG ile bağlayabilirsiniz tabii destekler ise.

Deseni girmeden olmayabilir.
 
Hiçbir şey yapamazsınız. Bir telefoncuya gidip, ekranı geçici bir süreliğine dükkanında taktırın ve verileri aktarabilir miyiz diye sorun. Belki iyilik yapan çıkar.

Ekran gözüküyor ise OTG ile bağlayabilirsiniz tabii destekler ise.

Deseni girmeden olmayabilir.

Okudunuzmu Hocam açılıyor demiş zaten?
Yapabilir.
 
Haklısınız hocam.Mesajınızda vurgulu bir şekilde hiçbirşey yapamazsınız demeniz garibime gitti sadece.
Yok hocam ekstra bir şekilde açıkladım, dokunmatik çalışmadan veriyi kurtaramaz desen kilit dediği için bir şey yapamaz dedim. OTG ile bakalım çalışma ihtimali var çalışmama ihtimali var. Heh ayrıca konu sahibi telefon kapandı demiş, ek güvenlik amaçlı desen ister telefon.

Güvenlik amaçlı OTG kullandırtmayabilir.
 

Geri
Yukarı