GTA 6 nasıl olacak?

Bence GTA 6 online kısmına odaklanmış bir oyun olacak. Hikaye de ayıp olmasın diye konmuş gibi olur diye düşünüyorum.
Sebepsiz yere GTA VI büyük bir fiyasko olacak gibi bir his var içimde.
Arkadaşlar fikirlerinize saygı duyuyorum ama bu Rockstar... her oyunu oyun dünyasının tarihine geçen Rockstar yapıyor bu oyunu. Ve senelerdir bu oyuna odaklaniyorlar. Ben hiç fiyasko olacağını dusunmuyorum.
 
Prodüksiyon anlamında muhtemelen yine dünyayı sarsacak ve uzun bir süre de adından söz ettirecek. Sağlam bir game design yapmaya kafa patlatmadıkları sürece benim için hiçbir zaman yeterince iyi bir oyun veya iyi bir sorun serisi olamayacak GTA.
 
İlk çıktığında teknik sıkıntılar ile gelecek çoğu PC kaldırmayacak birkaç ay sonra Update ile düzeltilecek.
Oyun güzel olsa da beklentileri karşılamaycak.
Oyun basını oyunu överken oyuncular oyunu yerecek.
Bunlar benim tahminlerim.
 
Oyun tahminimce 1500-2000 TL gibi bir rakamdan çıkar Steam indirimi ile 600-900 bandında bir rakama alabiliriz diye düşünüyorum.

Daha pahalı olur oyunun sızdırılan bütçesi 2 milyar dolar o parayı alıcılardan çıkarması lazım üstüne dolar fiyatı da artsa 3-4 belki de 4-5 k olabilir.
 
Daha pahalı olur oyunun sızdırılan bütçesi 2 milyar dolar o parayı alıcılardan çıkarması lazım üstüne dolar fiyatı da artsa 3-4 belki de 4-5 k olabilir.
Doğru bi an için steamın dolar kurunu güncellemediğini unutmuşum o zaman düzeltiyorum ve size katılıyorum oyuna 2024 de çıkacak diyorlar ama 2025 için konuşalım asgari ücret 20k olur Steam dolar kuru 25-30 arası olur oyunu da 130 dolar çıktığını varsayarsak dediğiniz gibi 4-5 bin TL gibi bi rakama çıkar yine Steam indirimi ile 2500 a falan alabiliriz.
Not: GTA 5 i 28 şubat 2022 de 77.33 TL ye almışım.

Şuan ki bilgisayarım leptop monsterin tulpar t7 v20.4 ü

NVİDİA RTX 3060 Max 6gb gddr6 192 bit ekran kartı 1.5 TB hafıza i7 11800H bu sistemin yetersiz kalacağını düşünüyorum düşünmüyor istiyorum oyun öyle bi kaliteli olsun ki benim pcm yetersiz kalsın bu sayede PC yi de yenilemiş olayım 😂😂
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı