GTA 6 sizce nasıl olacak?

Gta 6 Sizce İyi Olacakmı

• Oy verenlerin toplamı
    42
Ben tam olarak öyle olacağını düşünmüyorum. Tabii ki çıktığında bir kesim çok fazla eleştirecek ama cp 2077'nin kaderini yaşamaz. Cp çok acele etti ve ertelemek yerine oyunu erken çıkarmaya karar verdi. Zaten 2 yıl içerisinde oyunu düzelttiler. Acele etmeyip 2 yıl erteleseler çok iyi çıkış yapardı. Rockstar bu yüzden tamamen oyun bitmeden çıkartmaz.

Cp 2077'nin DLC paketi ana oyundan daha iyiydi o yüzden onlarda çok iş başarabilir.

GTA 6 piyasayı durdurur bence 10 yıl frlan etkisinden çıkılamaz ayrıca o yıl Mafia old Country'de çıkacak böyle bir riski nasıl aldı 2K bilemiyorum.

Sana bir şey diyemmi kral çok doğru bir zamanda çıkış yapacaklar çünkü GTA birkaç özelliği mafyaya benziyor ki mafya çok sevilen serilerden bir tanesi çok sağlam yaparlarsa deli gibi satarlar.

Ya şöyle bir şey var şimdi herkesi umutlandıran ve oyunun para için yapılmadığını hatırlatan bir adam vardı artık yok ve Rockstar eğer para işine düşerse sonu Poppy playtime gibi söner gider.

Tek sorun keşke optimizasyon olsa onu çözerler bir şekilde ancak oyunun komple kötü olması gibi bir problem var oyunun çok fazla hata içerme gibi bir riski var.
Cozemiyorlar işte RDR2 PC sürümü hala stabil değil ve görüntü bulanık.

@Legithiel niye ilgilenmesinler? RDR2 Rockstar oyunun değil mi? :D Rockstar PC portlarini hiçbir zaman adam gibi optimize edemedi bunun ilgilenmemekle alakası yok.

Hayır bak şöyle düşün adamlar ufak tefek şeyler getiriyorlar eyvallah ama FPS olayını bir şekilde halledebilirler sonuçta Java ile yapılmıyor bu oyun😃

Geçen bir söyleşide GTA 6 'nın 5'ten çok ta farklı olmayacağını söylemişlerdi. Tabi resmi bir açıklama değildi bu.

Trailer'ı biraz incelediğimde çağ aşmış bir grafikle geleceğini hiç beklemiyorum. Araçların modellemesi bile aynı duruyor.

Benim tek beklentim haritanın devasa olması. Kafama göre dolaşayım dağ bayır gezeyim. Gideyim gece ışığında deniz kenarına oturayım vs.

Geçen bir söyleşide GTA 6'nın 5'ten çok ta farklı olmayacağını söylemişlerdi. Tabii resmi bir açıklama değildi bu.

Trailer'ı biraz incelediğimde çağ aşmış bir grafikle geleceğini hiç beklemiyorum. Araçların modellemesi bile aynı duruyor.

Benim tek beklentim haritanın devasa olması. Kafama göre dolaşayım dağ bayır gezeyim. Gideyim gece ışığında deniz kenarına oturayım vs.

GTA 5 DLC paket gibi bir şey olacak tahminimce yani GTA Vice City nasıl ilk başta GTA 3 DLC olarak çıkacaktıda sonradan vazgeçildi bu da onun gibi bir şey büyük ihtimalle.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı