2.000.000TL'ye kadar otomobil önerisi

Kaan BRT

Hectopat
Katılım
15 Haziran 2019
Mesajlar
169
Bütçenin tamamı kullanılmak zorunda değil 1.8m cavrında olsa daha iyi olur. Yakıt olarak tercihim benzin. 4 kişilik bir aile kullanacak bu nedenle 3. bölge klima olmalı. Uzun yolda yormayan konforlu bir araba olmalı. Son olarak son yakıt fiyatlatından dolayı can yakmayan bir araba olmalı. 0 ya da 2. el fark etmez eğer 2. el olacaksa kilometresi fazla olmamalı. Şu an aklımda sedan olarak 508, SuperB, 1.4 A4, 1.4 A5 f10 var. SUV pek düşünmüyoruz ama orada da aklımda sportage, 3008, C5 aircross var.
Aslında hayalimiz model y idi fakat aşırı zamlandı bizde sıraya gimemiştik zaten. Şimdiden teşekkür ederim.
 
Son düzenleme:
Elantra 1.6 mpi Elite, tucson 1.6 tgdi veya sizde benim gibi kannı hızlı olanlardansanız I20n.

Hocam bütçe elentradan daha iyilerini almaya yetiyor zaten ayrıca tucsonda donanımlı araba almak istersem nline alabilirim oda 4x4 oladuğu için çok yakacak bu nedenle tucson listemde ama pek sıcak baktığım bir araç değil açıkçası.

Sıfır olarak aile kullanımı için sedan SuperB genişlik konusunda çok memnun eder. SUV'da yeni Sportage önerebilirim.

Hocam peki sizce SuperB de Full LED matrix far opsiyonu önemli mi? Daha doğrusu önemlide Skoda'nın matrix farları nasıl çalışıyor başarılı mıdır? Deneyimleme şansıznız oldu mu?
 
Son düzenleme:
Adamın 2M bütçesi var ve önerdigin araba elantra mı cidden.

Bence yeni yenidir SuperB işinizi görecektir.

Kral SuperB dediğin arabanın masrafları çok fazla. Altından kalkamazsın. Bizim arabaya geçen sene octavia vurdu arkadan sonra da duvara çarptı (karşı taraf suçlu) o adamın cebinden kaporta+boya+far takımı+motor+karbilatör+işçilik falan hepsi 100 bin lira tuttu bak ben fark ettiysen octavia dedim SuperB masraflarını bir de sen düşün.
Evet doğrudur SuperB daha prestij bir araba olabilir fakat cebini de üzmemesi gerek.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı