Arkadaşlar görselde atığım şey ne işe yarıyor?
İşlemci soğutucu fanının sabitlenmesi için. Ön taraftan fan o plakadaki deliklere vidalanıyor.
Fanı takabilmek için onu da takmak zorundasınız.Hocam ben şimdi fanı değiştireceğim bunu takmasam sorun olur mu?
İşlemci soğutucu montaj plakası oluyor.
İşlemci soğutucu fanının sabitlenmesi için. Ön taraftan fan o plakadaki deliklere vidalanıyor.
Fanı takabilmek için onu da takmak zorundasınız.
Arkadaşlar bir de bir sorum daha var konudan alakasız işlemci yi oturtmak için bir kapak lazım o kapağı nasıl bulurum.
Hocam buna göre vida bulamıyorum.
Yok hocam zorlamadımLütfen işlemciyi o şekilde oturtmaya zorladım demeyin. AMD soğutucusu ise fanın üzerinde vidalar ek vida bulmanıza gerek yok.
Nasıl bir kapak?
İşlemciyi oturtmak için kapak lazım değil hocam, işlemci takılı değilken anakarttaki pinler zarar görmesin diye kapak konuyor ondan bahsediyorsunuz sanırım.Arkadaşlar bir de bir sorum daha var konudan alakasız işlemci yi oturtmak için bir kapak lazım o kapağı nasıl bulurum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.