League of Legends Yone top koridorda oynanır mı?

ahmetfpsz

Femtopat
Katılım
27 Kasım 2022
Mesajlar
51
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, Yone oynamak istiyorum ama mid koridor zor gelebilir. Yeniyim önce Yone ile botlara karşı oynayıp öğrendikten sonra başlayacağım. Top koridorda oynanır mı Yone?
 
Yeni başlayanlara öyle saçma sapan fikirler yüklemeyin sonra oyunumuzu zehir ediyorlar, her karakter her yerde oynanmaz arkadaş, Master eloya gelin sonra Soraka top yaparsınız.
Vay be LOL'ü en iyi oynayan %1'e gelmeden istediğimiz şeyi yapamayacağız yani ? LOL polisi misiniz kardeşim ? Adam toksik değilse, işe yaramak için elinden geleni yapıyorsa istiyorsa yone jungle yapsın umurumda olmaz.
 
Eşleşmeye göre oynanabilir de üst koridorda tank şampiyonların oynanması gerektiğini düşünüyorum. Üst koridora bir tane tank şampiyon ve desteğe de Lulu, Karma, Nami gibi şampiyonlar alındıktan sonra o oyunun kaybedilme ihtimali çok çok düşük. Tank metasında olduğumuz için illaki bir tankın olması gerekiyor ve üst koridora da tank şampiyonun alınması uygundur.
 
Vay be LoL'ü en iyi oynayan %1'e gelmeden istediğimiz şeyi yapamayacağız yani? LoL polisi misiniz kardeşim? Adam toksik değilse, işe yaramak için elinden geleni yapıyorsa istiyorsa yone Jungle yapsın umurumda olmaz.

Oyununa ADC Katarina gelincede konuya yeniden cevap verir misin?
 

Geri
Yukarı