Çözüldü RTX 3050 Ti - R5 6600H sistemde Valorant düşük FPS

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11
Hocam gidip RDR2'yi Ultra ayarlarda oynamıyacağına göre rekabetçi oyunlarda yeterde artar.

Rekabetçi oyunlarda zaten bir 3050 ile i5 11400H mesela CS:GO'da 200-300 veriyor.

Hocam gidip RDR2'yi Ultra ayarlarda oynamıyacağına göre rekabetçi oyunlarda yeterde artar.

Rekabetçi oyunlarda zaten bir 3050 ile i5 11400H mesela CS:GO'da 200-300 veriyor.
 
Hocalarım konu Mobil 3050 Ti vs Masaüstü GTX1650 değildi. Konuyu saptırmayınız lütfen, YouTube üzerinden izlediğim testlerde daha yüksek FPS olmasaydı bu konuyu açmazdım. Anormal bir düşük FPS sorunu yaşadığım için açtım.
 
Adamın oynadığı oyun Valorant zaten adam gelmiş ekran kartlarını karşılaştırıyor.

Hocalarım konu mobil 3050 Ti vs masaüstü GTX1650 değildi. Konuyu saptırmayınız lütfen, YouTube üzerinden izlediğim testlerde daha yüksek FPS olmasaydı bu konuyu açmazdım. Anormal bir düşük FPS sorunu yaşadığım için açtım.

Arkada açık uygulamalar neler.
 
Hocam aynı laptop arkadaşımda var ben önermişim, aynı sorun onda yok, ancak kurulumu yaparken çeşitli performans ayarları yapmışım ben cihaza, Lenovo'nun kontrol yazılımını kurmadım arkadaşım kurcalar ayarları bozar diye, gelişmiş güç yönetimi kısmında pil tasarrufu ile ilgili ayarlar var onları performansı yükselmesi açısından kapatın, ekrana görüntüyü AMD onboard GPU veriyor, AMD'nin yazılımından gerekli performans ayarlarını yapın, bir de NVIDIA'nın battery Boost ayarını kapatın. Cihazıda mümkün oldukça prize takılı kullanın, ekran görüntülerinden gördüğüm kadarı ile cihaz düşük wattlarda çalışıyor, bir ihtimal pilde oyuna giriyor olabilirsiniz diye düşündüm. Bu konuda da bilgi verirseniz ona göre yardımcı olmaya çalışalım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı