Abra A5 V17.4.4 laptop alınır mı?

Bütçe
30.000 TL

hideki

Yoctopat
Katılım
20 Ağustos 2023
Mesajlar
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
SSD veya HDD modeli
1 TB SAMSUNG M2 SSD
Uzun süredir laptop bakıyorum ve Monster Abra A5 V17.4.4 Oyuncu Laptopuna rastladım.
Bu laptopu kullanan, kullanmış olan veya bu laptopla ilgili bir bilgisi olan varsa yardım edebilir mi? Sizce bu laptop bu fiyata alınır mı yoksa farklı bir laptopa mı bakmalıyım? Şimdiden teşekkürler.
 
Isıtıcı özellikli çöp isterseniz alabilirsiniz.

Ses sorunu yaşıyorsanız bir yorumda bu var bunu deneyin:
düzeltme: hoparlördeki sorun DTS'den kaynaklanıyor, yazılımsal yani. DTS ultra indirip custom audio settings'e tıklayıp tüm özellikleri aktifleştirin. Sorun düzeliyor.
 
Önceden clevo kasa mı tongfang kasami olduğunu anlayıp ona göre soyleyebiliyorduk clevo kasalar çöp oluyordu ama tongfang kasalarin soğutması baya iyiydi. Şimdi tongfang gibi görünüyor, clevo kasa çıkıyor. O yüzden bulasilmaz. HP, Msi, Asus,dell ve Acer bunlar dışında laptop alınmaz çoğunun artık fanları ve bakır borularını muhendisler gayet iyi yapıyor, ısınma yapmıyor. Bu 5 markanin dışına çıkılmamalı.

Ürüne baktim, clevo kasa acilen sayfayı kapat ve siteden uzaklaş, başka markalara yönel.
 
Son düzenleme:
Önceden Clevo kasa mı Tongfang kasami olduğunu anlayıp ona göre soyleyebiliyorduk Clevo kasalar çöp oluyordu ama Tongfang kasalarin soğutması bayağı iyiydi. Şimdi Tongfang gibi görünüyor, Clevo kasa çıkıyor. O yüzden bulasilmaz. HP, MSI, ASUS, Dell ve Acer bunlar dışında laptop alınmaz çoğunun artık fanları ve bakır borularını muhendisler gayet iyi yapıyor, ısınma yapmıyor. Bu 5 markanin dışına çıkılmamalı.

Ürüne baktim, Clevo kasa acilen sayfayı kapat ve siteden uzaklaş, başka markalara yönel.

Anlıyorum, hangi markanın laptopunu daha çok önerirsin acaba?

Asla alınmaz. Pişmanlık.
nedenini söyleyebilir misin lütfen?

Monster kullandım. Sakın bu hataya düşme. Ağlatır.
nedenini söylersen sevinirim dostum
 
Anlıyorum, hangi markanın laptopunu daha çok önerirsin acaba?


nedenini söyleyebilir misin lütfen?


nedenini söylersen sevinirim dostum
Hocam soğutma mühendisliği puanı 0, içerisindeki fanlar markası belli olmayan Çin malı ürünler. Forumda bir çok problemini görebilirsiniz. En temel problemleri ısınma ve fan sesi. İlgisiz servis şikayetleri de çok fazla. Türk malı diye güvenmeyin, pişmanlıktır.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı