1500-2500 TL arası kulak üstü kulaklık onerisi

441401

Hectopat
Katılım
23 Mart 2021
Mesajlar
1.072
Makaleler
1
Çözümler
2
Arkadasim belirttigim butcede kulaklık ariyor eger ki degecek ise 3K'ya kadar da cikabilir fakat siz 2.5k olarak dusunseniz daha iyi olur. Amac genel olarak oyun icin ama oyle hard bir sekilde rekabetci oyunlar oynamiyor ses kalitesi iyi olursa guzel olur. Uzun kullanimda mumkunse rahatsiz etmesin simdiden teşekkürler. Ayrica bir de bunun yanina ayni butcede mumkunse ayni sartlarda bir beyaz renkte kulaklık atarsaniz sevinirim. @Hyuuga Neji yardimci olma sansiniz var mi hocam?
 
Son düzenleme:
Arkadasim belirttigim butcede kulaklık ariyor eger ki degecek ise 3K'ya kadar da cikabilir fakat siz 2.5k olarak dusunseniz daha iyi olur. Amac genel olarak oyun icin ama oyle hard bir sekilde rekabetci oyunlar oynamiyor ses kalitesi iyi olursa guzel olur. Uzun kullanimda mumkunse rahatsiz etmesin simdiden teşekkürler. Ayrica bir de bunun yanina ayni butcede mumkunse ayni sartlarda bir beyaz renkte kulaklık atarsaniz sevinirim.

Sıfır alacaksa Logitech G435 al bitir meseleyi.
 
Peki bu modelde ses karti var mi arkadaslar? Ayrica beyaz isteyen arkadasima bunu onerecegim siz de tavsiye ediyorsaniz. Birde renk acisindan onemli olmasa performans ve kalite acisindan ne onerirsiniz?

Eğer yüksek ihtimal onu alırız dersen özelliklerinden bahsedebilirim 1 yıldır kullanıyorum.
Hocam dedigim gibi beyaz isteyen arkadasa bunu aldiracagim sanirim.
 
Peki bu modelde ses karti var mi arkadaşlar? Ayrica beyaz isteyen arkadasima bunu onerecegim siz de tavsiye ediyorsaniz. Bir de renk acisindan onemli olmasa performans ve kalite acisindan ne onerirsiniz?

Hocam dedigim gibi beyaz isteyen arkadasa bunu aldiracagim sanirim.

Kulaklığı istersen Bluetooth ile istersen Wireless USB ile kullanabilirsin. Bluetooth ile telefona bağlıyıp PUBG oynadığım zaman sağ ve sol ayrıntısını çok iyi veriyor. Wireless ile kullandığın zaman 2 oda öteden çekiyor, 3 4 oda olunca kesik kesik veriyor. Sevdiğim bir özelliği ise dış sesi geri sana iletiyor bu sayede zil sesini duyabiliyorum. Şarj çok iyi gidiyor ve hızlı doluyor. 4 5 defa setçe düşürdüm ama kalıcı bir sorun çıkarmadı. Çok esnek ve çok rahat tanıtım videolarında görebilirsin.
 

Geri
Yukarı