Geçirdiğim trafik kazası

Zeu5

Centipat
Katılım
9 Haziran 2022
Mesajlar
893
Makaleler
9
Yer
Kanada, Toronto
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Ogrenci
Merhaba Technopat, bundan iki gün önce öğle saatlerinde arkadaşımla buluşmak için yola çıkmıştım. Yaya geçidinden 5 saniye kala karşıya geçerken dönmek için duran bir araba hızlanarak bana çarptı ve kendimi yerde buldum. Kazanın nasıl olduğunu, yere nasıl düştüğümü hatırlamıyordum. Ayağa kalmak istediğimde tek hissettiğim sol bacağımdaki acıydı.

5-6 yetişkin hemen yardıma koştu. Ben o sırada acıdan kıvranıyordum. Daha sonra biri arkama geçti ben de belimi o kişiye yaslamıştım. Elimde duran telefonu açtım fakat passcode çalışmıyordu. O an tek derdim anneme ulaşmaktı. Yurt dışı numarası olduğu için henüz ne annemin ne babamın numarası ezberimdeydi. Yardıma koşan insanlar ailemin numarasını soruyordu fakat numaralarını bilmiyordum. Ardından aralarından biri ambulansı aradı.

O sırada etraf daha çok kalabalıklaştı. Bana çarpan adama o anlık sinirle ve korkuyla bağırdım. Başıma ilk defa böyle bir şey gelmişti. 20 dakika bile geçmeden ambulans geldi ve sedyeye yatırıldım, ambulans kafenin arkasına çekti ve çeşitli kontroller yaptı. O sırada benimle buluşmak için yola çıkan arkadaşım gelmişti hemen ailemi aramasını söyledim.

Hemşireler ismimi, ev adresimi ve benzeri bilgileri alıp tansiyonumu ölçtüler. Başımı yere vurup vurmadığımı sordular fakat hatırlamıyordum. Ardından ailem ve polis geldi. Tabii ağrım biraz hafiflemişti, bir sorun olmadığını anlamıştım, topallayarak ambulanstan indim.

Polis ifademi almak için geldi ve sürücünün hatasının olduğunu, geçiş hakkının bende olduğunu, sürücünün önüne bile bakmadığını söyledim. Karşı taraf farklı bir ifade vermişti, daha çok sinirlendim. Polis hemen kafenin içine gitti ve kamera kayıtlarını izledi. Yarım saat sonra yanıma gelerek tamamen sürücün hatasının olduğunu söyledi (ek olarak şahıs ehliyetini evde unutmuş). Sürücünün annesi gelmişti, polis karşı tarafa giderek sürücüye ceza yazdı ve bana çarpan kişi çok efendi fakat hem suçluydu hem de yalan ifade vermişti.

Ben ise halama telefonumun kırıldığından bahsettim, halam masraflarımı karşı tarafın sigortasının ödeyeceğini söyledi. Biraz zaman geçtikten sonra ambulans polis ve sürücü gitti ben de eve döndüm ve aradan 2 gün geçti. Detaylı bir araştırma yapıyorum, bir avukat bulup o adamın her şeyini alacağım. Araştırdım hem yaşım gereği hem de haklı olduğum için yüksek bir miktar alacağım. Hastaneye gittim. Sol bacağımda, sol el baş parmağımda ve sağ dirseğimde çeşitli yaralanmalar var. Bu yaralanmaları delil olarak sunacağım.

Dediğim gibi ilk defa başıma böyle bir şey geliyor bu yüzden sizinle paylaşmak istedim. Okuduğunuz için teşekkürler.

Kaza gününe ait görüntü:

IMG_5025.jpeg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Gelişmeleri paylaşın lütfen.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı