(İddia)Red Dead Redemption 3'ün çıkacağı resmi olarak onaylandı

Her şey gayet açıklayıcı ve basit değil mi? Adamlar gelecek demiş mi? Demiş. Çalışmalara başlandı demiş mi? Onu da demiş. Yani boş yapan şu an sen misin yoksa konu sahibimi bence bir daha düşün.
Aynen çok haklsınız. Nefes tüketip olayı açıklamam bile gereksizmiş size. Yarın çıkıyor rdr3 iyi oyunlar şimdiden.
 
Çıkacağı belliydi zaten. 2013 GTA 5 2018 RDR 2 2025 GTA 6 desek 2030 gibi de RDR 3 çıkar 2031'e bile kayabilir. O yüzden bende gram heyecanlanmadım. Oyunun iki seçeneği var bence, ya Dutch'ı kontrol ettiğimiz ve çetesini nasıl kurduğunu anlatan bir oyun olacak, ya da bambaşka bir çeteyi anlatacak, farklı bir çeteyi anlatırsa da eski döneme gideceğini düşünüyorum, her türlü geriye giderler yani. İlerisi zaten imkansız, vahşi batı dönemi bitiyor. Aynı dönemde geçen farklı bir çete de garip gelebilir. Dutch'ın çeteyi kurarken neler yaşadığını nasıl kurduğunu anlatan bir oyun görürüz büyük ihtimalle daha da mantıklı geliyor bana. Bunu yapıp seriyi de toptan bitirirler bence. Yeni IP'ye girişir Rockstar.
Onu ertelemek için RDR 2 remake yapıp, Arthur'un hastalığına çare bulunan bir senaryo yazıp Micah'ı öldürebilir Arthur hem Rockstar zaman kazanır hem de fanlardan dolayı epey satar
 
Bakalım 2.oyun gibi bu da balon olacak mı? Bazıları oyuna tapar falan Allah korusun.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı